Paraguay vs Verenigde Arabische Emiraten: schema, kanaal, live kijken

De datum van de vriendschappelijke wedstrijd tussen Paraguay vs Verenigde Arabische Emiraten is aanstaande vrijdag 23 september

Het team van de Verenigde Arabische Emiraten zal hun training voltooien ter voorbereiding op de komende vriendschappelijke wedstrijd met Paraguay in hun eerste vriendschappelijke wedstrijd, als onderdeel van het voorbereidingsprogramma voor de komende deelname.

De confrontatie zal de tweede vriendschappelijke ervaring zijn die de Verenigde Arabische Emiraten en Paraguay samenbrengt, aangezien ze eerder gelijk opgingen (0-0), in de eerste vriendschappelijke ervaring, die ook in 2014 in Oostenrijk plaatsvond.

In de eerste ontmoeting tussen de twee had hij de leiding over het team van de Verenigde Arabische Emiraten, coach Mahdi Ali, en het team bestond uit een aantal spelers van zijn huidige ploeg.

Onder de meest prominente spelers die deelnamen aan de vorige confrontatie tussen hen waren keepers Ali Khaseef en Khaled Issa, en spelers Ali Mabkhout en Abdel Aziz Heikal.

Het nationale team van de Verenigde Arabische Emiraten bereidde zich voor op deelname aan de 22e Gulf Cup, die werd gehouden in Saoedi-Arabië, en de finale van de Asian Cup in Australië in 2015. Yasser Salem, directeur van het team van de VAE, legde van zijn kant uit dat de voorbereidingen in het Oostenrijkse kamp verlopen volgens plan

🕗 Dienstregeling Paraguay vs Verenigde Arabische Emiraten

Het team van de VAE ontmoet morgen, vrijdag 23 september 2022, om 18.00 uur hun Paraguayaanse tegenhanger. m. Tijd in Caïro, 19.00 uur. m. Mekka-tijd en 8 uur ‘s ochtends. m. VAE tijd.

Het schema in Argentinië, Chili, Uruguay en Brazilië is om 13:00 uur.

Uren in Paraguay, Cuba, Bolivia, Venezuela, Cuba, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico Dezelfde dag, maar de wedstrijd begint naar verwachting om 12.00 uur.

Uren in Colombia, Ecuador, Peru, Panama en Mexico. In dit deel van de kaart begint de tijd van het gevecht dat we het hoofdgevecht kunnen zien, zeker om 11 uur.

Schema Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama In deze Midden-Amerikaanse landen zullen we het gevecht beginnen ongeveer drie uur voordat we om 10 uur ‘s ochtends zijn…

📺Kanaal Paraguay vs Verenigde Arabische Emiraten

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kanaal dat deze game live laat zien, vertel ik je dat het live en direct te zien is op verschillende kanalen die ik hieronder laat.

In de Verenigde Arabische Emiraten en de hele Arabische zone wordt de wedstrijd uitgezonden door beIN Sports.

Van zijn kant, in Paraguay, zal Tigo Sport degene zijn die verantwoordelijk is voor het uitzenden van de wedstrijden.

In Argentinië zullen we het live en rechtstreeks kunnen zien op TYC SPORT, online uitgezonden via haar website of TyC Sport Play.

✔Bekijk Paraguay vs Verenigde Arabische Emiraten live online

We zullen deze wedstrijd live en direct kunnen zien op het reeds genoemde kanaal en live online op de website van de reeds genoemde kanalen, die we, om online in HD af te stemmen, naar het web moeten gaan.

Dit betekent dat de verschillende platformen van beIn Sport en Tigo Sport deze wedstrijd live uitzenden.

In andere landen zullen we het live online kunnen zien op DAZN.

Veelgestelde vragen

Wanneer spelen Paraguay vs Verenigde Arabische Emiraten?
De vriendschappelijke wedstrijd tussen Paraguay vs. Verenigde Arabische Emiraten speelt aanstaande vrijdag 23 september 2022.

Hoe laat is de wedstrijd tussen Paraguay en Verenigde Arabische Emiraten?
De dienstregeling voor Paraguay is om 12.00 uur in Paraguay, 20.00 uur in de Verenigde Arabische Emiraten.

Op welk kanaal worden Paraguay vs. de Verenigde Arabische Emiraten uitgezonden of uitgezonden?
We zullen de wedstrijd in Paraguay kunnen zien via de uitzending van Tigo Sport.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻