Nederland vs Senegal: Dienstregeling, Kanaal, Kijk

Nederland vs Senegal botsen in wat de eerste wedstrijd zal zijn van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar 2022. Hieronder vindt u het tijdschema, het kanaal en waar u live kunt kijken.

De Afrikaanse kampioenen openen de competitie tegen Nederland op 21 november. Als deze tegenstander zich als een taaie tegenstander ontpopt, zijn Ecuador en gastheer Qatar, ook in hun groep, minder onoverkomelijke ploegen.

Het zal de eerste keer zijn sinds 2006 dat de gastheren het toernooi niet openen nadat de FIFA de speelschema’s voor de groepsfase van de finales bevestigde.

De winnaars van de Afrika Cup of Nations Senegal en drievoudig runner-up Nederland ontmoeten elkaar in Groep A in het Al Thumama Stadion om 10 uur GMT, zes uur voordat de Qatarezen op het podium verschijnen.

De gastheren nemen het in het Al Bayt stadion op tegen Ecuador.

🕗Nederland vs Senegal Dienstregeling


Die wedstrijd begint om 11:00 CET (Centraal Europese Tijd). Het zal gespeeld worden in het Al Thumama Stadion.

Op dezelfde dag neemt Engeland het om 14.00 uur op tegen Iran, voordat Qatar het om 17.00 uur opneemt tegen Ecuador.

📺Kanaal Uitzending Nederland vs Senegal


Voor degenen onder jullie die op zoek zijn naar het kanaal dat de Holland vs Senegal World Cup wedstrijd uitzendt, zal het afhangen van waar je bent.

Hier heb je de lijst van kanalen waar de wedstrijden worden uitgezonden volgens het land.

🟢Kijk Nederland vs Senegal live online

Zodra we weten waar we de wedstrijd live kunnen volgen, zullen we dit bericht bijwerken. Voorlopig kunt u het van minuut tot minuut volgen op Twitter.

Minuut voor minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻