Nederland vs Senegal: Dienstregeling, Kanaal, Kijk

Nederland vs Senegal botsen in wat de eerste wedstrijd zal zijn van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar 2022. Hieronder vindt u het tijdschema, het kanaal en waar u live kunt kijken.

De Afrikaanse kampioenen openen de competitie tegen Nederland op 21 november. Als deze tegenstander zich als een taaie tegenstander ontpopt, zijn Ecuador en gastheer Qatar, ook in hun groep, minder onoverkomelijke ploegen.

Het zal de eerste keer zijn sinds 2006 dat de gastheren het toernooi niet openen nadat de FIFA de speelschema’s voor de groepsfase van de finales bevestigde.

De winnaars van de Afrika Cup of Nations Senegal en drievoudig runner-up Nederland ontmoeten elkaar in Groep A in het Al Thumama Stadion om 10 uur GMT, zes uur voordat de Qatarezen op het podium verschijnen.

De gastheren nemen het in het Al Bayt stadion op tegen Ecuador.

🕗Nederland vs Senegal Dienstregeling


Die wedstrijd begint om 11:00 CET (Centraal Europese Tijd). Het zal gespeeld worden in het Al Thumama Stadion.

Op dezelfde dag neemt Engeland het om 14.00 uur op tegen Iran, voordat Qatar het om 17.00 uur opneemt tegen Ecuador.

📺Kanaal Uitzending Nederland vs Senegal


Voor degenen onder jullie die op zoek zijn naar het kanaal dat de Holland vs Senegal World Cup wedstrijd uitzendt, zal het afhangen van waar je bent.

Hier heb je de lijst van kanalen waar de wedstrijden worden uitgezonden volgens het land.

🟢Kijk Nederland vs Senegal live online

Zodra we weten waar we de wedstrijd live kunnen volgen, zullen we dit bericht bijwerken. Voorlopig kunt u het van minuut tot minuut volgen op Twitter.

Minuut voor minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...