Mexico vs Polen: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Mexico vs. Polen, nog een wedstrijd die behoort tot Groep C waar ook Saoedi-Arabië en Argentinië zijn. Het WK begint op 21 november. De finale vindt plaats op 18 december.

Kunnen Lionel Messi en La Albiceleste de Ronde van 16 ingaan? Of misschien zullen Mexico en Polen ze helemaal pushen? Wat Saoedi-Arabië betreft, ze liepen achter in het klassement, dus kunnen we meer van hen verwachten op dit WK?

Het Mexicaanse nationale team speelt vier vriendschappelijke wedstrijden voor hun grote wedstrijd tegen Polen. In een van de vriendschappelijke wedstrijden is Zweden de rivaal van «El Tri».

Mexico heeft een vrij uitgebreide kalender van vriendschappelijke wedstrijden voorafgaand aan het WK. Zij nemen het op 1 september op tegen Paraguay en eind deze maand staan ​​er twee confrontaties op het programma, met Peru (24 september) en Colombia (27 september). Ze vinden plaats in respectievelijk de Verenigde Staten, in Pasadena en Santa Clara.

De Mexicanen spelen zes dagen voor hun eerste WK tegen Zweden, waarin de Polen de rivaal zijn van ‘El Tri’.

Van zijn kant heeft het Poolse nationale team onder leiding van Czesław Michniewicz een heel andere kalender, aangezien in september de weddenschap wordt gespeeld. Zij nemen het in de Volkenbond op tegen Nederland (22-09) en Wales (25-09).

In november wordt een sparringwedstrijd gespeeld, een generale repetitie voorafgaand aan het Qatar-toernooi. Het is nog niet bekend wie de rivaal van ons team wordt.

🕗Mexico vs Polen schema

In Mexico is de tijd van de wedstrijd om 10.00 uur. Voor zijn aandeel in Polen is dat om 18:00 uur.

📺 Kanaal dat Live Mexico vs Polen uitzendt

Volgens de lijst met kanalen zullen we de wedstrijd tussen Mexico en Polen live kunnen zien op Televisa en in Polen op TVP.

📢Bekijk Mexico vs Polen live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende Televisa-webplatforms en ook op TV Azteca.

In Polen zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via Telewizja Polska. Naast op de TVPSPORT.PL-website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Polen. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻