Marokko vs Kroatië: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Kroatië treft Marokko in de eerste ronde van de groepsfase van het WK Qatar 2022, op woensdag drieëntwintig november 2022 is de datum. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Al Bayt Stadium.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Marokko twee vriendschappelijke wedstrijden in Spanje, tegen Chili in Barcelona op 23 september en Paraguay in Sevilla op 27 september, zo maakte de Marokkaanse voetbalbond bekend.

Het Marokkaanse team dat bekend staat als «Lions of the Atlas» nam deel aan de WORLD CUP van 2022 na het uitschakelen van de Democratische Republiek Congo in de interne play-offwedstrijd die werd gepresenteerd door de Afrikaanse kwalificaties. Degenen onder leiding van eDT Vahid Halilhodzic zullen hun zesde WK tegemoet gaan, dit is de tweede opeenvolgende deelname, waarvan het beste resultaat de ronde van 16 in Mexico 1986 was.

Coracia, het team dat bekend staat als «Vatreni», komt sterk aan en ze zijn altijd een van die teams die een leuke verrassing kunnen geven, zoals in Rusland waar ze finalisten werden.

🕗Marokko vs Kroatië schema

In Marokko is de tijd van de wedstrijd om 11.00 uur. Voor zijn aandeel in Kroatië is dat om 12.00 uur.

📺 Kanaal dat live Marokko vs Kroatië uitzendt

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Marokko vs. Kroatië live in Marokko zien op beIN Sports. In Kroatië heeft HRT afgesproken om de WK-wedstrijden in Qatar over het hele land te verdelen.

👇Bekijk Marokko vs Kroatië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het beIN Sports-kanaal in Marokko.

In Kroatië zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via HRT. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Kroaten op het WK. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...