Marokko vs Kroatië: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Kroatië treft Marokko in de eerste ronde van de groepsfase van het WK Qatar 2022, op woensdag drieëntwintig november 2022 is de datum. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Al Bayt Stadium.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Marokko twee vriendschappelijke wedstrijden in Spanje, tegen Chili in Barcelona op 23 september en Paraguay in Sevilla op 27 september, zo maakte de Marokkaanse voetbalbond bekend.

Het Marokkaanse team dat bekend staat als «Lions of the Atlas» nam deel aan de WORLD CUP van 2022 na het uitschakelen van de Democratische Republiek Congo in de interne play-offwedstrijd die werd gepresenteerd door de Afrikaanse kwalificaties. Degenen onder leiding van eDT Vahid Halilhodzic zullen hun zesde WK tegemoet gaan, dit is de tweede opeenvolgende deelname, waarvan het beste resultaat de ronde van 16 in Mexico 1986 was.

Coracia, het team dat bekend staat als «Vatreni», komt sterk aan en ze zijn altijd een van die teams die een leuke verrassing kunnen geven, zoals in Rusland waar ze finalisten werden.

🕗Marokko vs Kroatië schema

In Marokko is de tijd van de wedstrijd om 11.00 uur. Voor zijn aandeel in Kroatië is dat om 12.00 uur.

📺 Kanaal dat live Marokko vs Kroatië uitzendt

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Marokko vs. Kroatië live in Marokko zien op beIN Sports. In Kroatië heeft HRT afgesproken om de WK-wedstrijden in Qatar over het hele land te verdelen.

👇Bekijk Marokko vs Kroatië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het beIN Sports-kanaal in Marokko.

In Kroatië zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via HRT. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Kroaten op het WK. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...