Marokko vs Kroatiƫ: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Kroatiƫ treft Marokko in de eerste ronde van de groepsfase van het WK Qatar 2022, op woensdag drieƫntwintig november 2022 is de datum. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Al Bayt Stadium.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Marokko twee vriendschappelijke wedstrijden in Spanje, tegen Chili in Barcelona op 23 september en Paraguay in Sevilla op 27 september, zo maakte de Marokkaanse voetbalbond bekend.

Het Marokkaanse team dat bekend staat als Ā«Lions of the AtlasĀ» nam deel aan de WORLD CUP van 2022 na het uitschakelen van de Democratische Republiek Congo in de interne play-offwedstrijd die werd gepresenteerd door de Afrikaanse kwalificaties. Degenen onder leiding van eDT Vahid Halilhodzic zullen hun zesde WK tegemoet gaan, dit is de tweede opeenvolgende deelname, waarvan het beste resultaat de ronde van 16 in Mexico 1986 was.

Coracia, het team dat bekend staat als Ā«VatreniĀ», komt sterk aan en ze zijn altijd een van die teams die een leuke verrassing kunnen geven, zoals in Rusland waar ze finalisten werden.

šŸ•—Marokko vs KroatiĆ« schema

In Marokko is de tijd van de wedstrijd om 11.00 uur. Voor zijn aandeel in Kroatiƫ is dat om 12.00 uur.

šŸ“ŗ Kanaal dat live Marokko vs KroatiĆ« uitzendt

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Marokko vs. Kroatiƫ live in Marokko zien op beIN Sports. In Kroatiƫ heeft HRT afgesproken om de WK-wedstrijden in Qatar over het hele land te verdelen.

šŸ‘‡Bekijk Marokko vs KroatiĆ« live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het beIN Sports-kanaal in Marokko.

In Kroatiƫ zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via HRT. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Kroaten op het WK. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

ā³Van minuut tot minuut

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»