Kroatië vs België LIVE: minuut voor minuut

Kroatië vs België wordt een uitstekende wedstrijd van het WK 2022 dat we op donderdag 1 december zullen moeten zien.

Kroatië vs België LIVE

Kroatië tegen België. Het laatste nieuws, teams, schema, formaties, scheidsrechters en alle eerdere analyses van Groep F – Datum 3 van het WK 2022 in Qatar .

De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 1 december 2022 om 12:00 uur Argentijnse tijd, 16:00 uur Kroatische en Belgische tijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld bij Ahmed Bin Ali en wordt uitgezonden op TyC Sports.

De Kroaten behaalden, na hun debuut met een gelijkspel, hun eerste overwinning op het WK 2022 in Qatar.Ze begonnen met 0-1 te verliezen van de Canadezen en wonnen met 4-1 in Groep F, waardoor velen gemotiveerd zijn voor de wedstrijd van vandaag.

Kroatië , de huidige nummer twee van de wereld, verbeterde het ondoorzichtige imago van het debuut, speelde gelijk tegen Marokko en versloeg  Canada stevig in de laatste wedstrijd. Je hebt een overwinning nodig als je je wilt kwalificeren voor de volgende ronde van het WK.

België van zijn kant was niet in staat om te zegevieren tegen zijn Marokkaanse tegenhanger in het kader van datum 2 van het WK van Qatar 2022. Met dit resultaat is het Afrikaanse team degene die het dichtst bij een stap verwijderd was van de volgende ronde. België heeft ten koste van alles een overwinning nodig, aangezien het nog maar één stap verwijderd is van het verlaten van het WK. Lees meer informatie over hoe u LIVE en MINUUT VOOR MINUUT kunt kijken naar de resultaten van deze geweldige wedstrijd.

Bekijk Kroatië vs België LIVE: minuut voor minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻