Kroatië versus Canada: schema, kanaal, kijk LIVE

Zondag 27 november staat de clash tussen  Kroatië en Canada op het programma  . Dit is een spel en ontdek hieronder alle benodigde informatie, zoals het SCHEMA; KANAAL EN KIJK LIVE:

Deze  wedstrijd in Groep F  wordt gespeeld in het Khalifa International Stadium , Doha, Qatar. En  het Kroatische team  is de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen, maar dat zullen we allemaal zien op het moment van de wedstrijd.

Canada mag niet worden uitgesloten, aangezien beide teams als beste eindigden in hun respectievelijke kwalificatiegroepen. Kroatië werd echter pas in de WK-finale van 2018 verslagen door Frankrijk en versloeg Engeland in de halve finales. 

De mannen van Zlatko Dalić  zijn klaar voor weer een diepe run in dit toernooi. Deze twee teams hebben elkaar nog nooit ontmoet in internationale competities , dus dit spel zou leuk moeten zijn om naar te kijken.

Dit is pas Canada’s tweede optreden op het wereldtoneel , maar het is welverdiend. De Canadezen eindigden als eerste in de kwalificaties, voor Team USA! VS en Mexico!

Schema Kroatië vs Canada

In  Kroatië is de wedstrijdtijd om 17:00 uur en in  Canada om 11:00 uur.

Kanaal dat live uitzendt tussen Kroatië en Canada

In het land  Kroatië is het  WK live  en rechtstreeks te zien op de  HRT -uitzending .

In Canada zal CTV TSN verantwoordelijk zijn voor de live online uitzending van deze uitstekende wedstrijd.

Zie Kroatië vs Canada Live en Direct Online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van de HRT-kanalen in Kroatië.

Van zijn kant is het in  Canada ook live online te zien en te volgen op de online   platforms  van CTV TSN .

Dit betekent dat we via deze middelen, zowel web als mobiele apparaten, het live en live online kunnen bekijken. Over het algemeen zijn deze wedstrijden te zien via  de mobiele applicatie en Smart TV, je kunt de 64 wedstrijden live bekijken  . Ervaren commentatoren nemen plaats achter de microfoons.

 ⏳Minuut bij minuut

Ik volgde de MINUUT VOOR MINUUT van Kroatië vs Canada

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻