Kijk Australië vs Denemarken LIVE: minuut voor minuut

Dit wordt een epische strijd in Groep D, aangezien Australië en Denemarken de laatste 16 van het WK kunnen bereiken voorafgaand aan hun laatste groepswedstrijd.

LIVE STREAM AUSTRALIË V DENEMARKEN

Na hun uitstekende overwinning tegen Tunesië de vorige keer, weet Australië dat een overwinning tegen Denemarken hen voor de tweede keer in hun geschiedenis in de achtste finales van het WK plaatst .

 Graham Arnold heeft veel kritiek gekregen op de manier van spelen van zijn team, maar ze zetten zich volledig in tegen Tunesië en droegen altijd de dreiging op de tegenaanval. 

Ze zullen tegen de getalenteerde Denen een vergelijkbaar optreden moeten neerzetten, maar één punt zou wel eens genoeg kunnen zijn, aangezien Tunesië Frankrijk zou moeten verslaan in de andere Groep D-wedstrijd om de zaken voor Australië en Denemarken nog ingewikkelder te maken.

Wat het team van Denemarken betreft, ze hebben tot nu toe een zeer slecht toernooi gehad. Ze waren jammerlijk in de aanval tegen Tunesië in een gelijkspel in de eerste wedstrijd, terwijl ze werden verslagen door Frankrijk en Kasper Hjulmand er maar niet in is geslaagd om zijn team in de aanval te krijgen. 

Christian Eriksen en Pierre-Emile Hojbjerg proberen Denemarken een boost te geven vanaf het middenveld, maar ze zien er op dit moment niet gevaarlijk uit . Voor een eventuele overgang naar de volgende etappe moeten ze winnen van Australië en dan hopen dat Tunesië Frankrijk niet verslaat en het op doelsaldo aankomt. 

Minuut voor minuut Australië vs Denemarken LIVE

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻