Kijk Australië vs Denemarken LIVE: minuut voor minuut

Dit wordt een epische strijd in Groep D, aangezien Australië en Denemarken de laatste 16 van het WK kunnen bereiken voorafgaand aan hun laatste groepswedstrijd.

LIVE STREAM AUSTRALIË V DENEMARKEN

Na hun uitstekende overwinning tegen Tunesië de vorige keer, weet Australië dat een overwinning tegen Denemarken hen voor de tweede keer in hun geschiedenis in de achtste finales van het WK plaatst .

 Graham Arnold heeft veel kritiek gekregen op de manier van spelen van zijn team, maar ze zetten zich volledig in tegen Tunesië en droegen altijd de dreiging op de tegenaanval. 

Ze zullen tegen de getalenteerde Denen een vergelijkbaar optreden moeten neerzetten, maar één punt zou wel eens genoeg kunnen zijn, aangezien Tunesië Frankrijk zou moeten verslaan in de andere Groep D-wedstrijd om de zaken voor Australië en Denemarken nog ingewikkelder te maken.

Wat het team van Denemarken betreft, ze hebben tot nu toe een zeer slecht toernooi gehad. Ze waren jammerlijk in de aanval tegen Tunesië in een gelijkspel in de eerste wedstrijd, terwijl ze werden verslagen door Frankrijk en Kasper Hjulmand er maar niet in is geslaagd om zijn team in de aanval te krijgen. 

Christian Eriksen en Pierre-Emile Hojbjerg proberen Denemarken een boost te geven vanaf het middenveld, maar ze zien er op dit moment niet gevaarlijk uit . Voor een eventuele overgang naar de volgende etappe moeten ze winnen van Australië en dan hopen dat Tunesië Frankrijk niet verslaat en het op doelsaldo aankomt. 

Minuut voor minuut Australië vs Denemarken LIVE

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...