Kijk Argentinië vs Kroatië LIVE Online: Minuut voor Minuut

Argentinië vs Kroatië LIVE Online, minuut voor minuut op dinsdag 13 december 2022 om 16:00 uur Argentijnse en 20:00 uur Nederlandse tijd . Van mundialdeqatar.net laten we je alle informatie achter die je nodig hebt om de wedstrijd van minuut tot minuut LIVE van deze twee wereldmachten te bekijken .

▶️Kijk Argentinië vs Kroatië LIVE Online🟢

Argentinië tegen Coracia is LIVE Online te zien als we de link activeren.

Het Argentijnse team heeft de intense aanwezigheid van zijn fans, die proberen het obstakel van het Kroatische team te overwinnen tijdens de confrontatie die de twee teams zullen ontmoeten in het Lusail-stadion, in de halve finales van het WK in Qatar 2022, en vervolgens de droom om de titel te bekronen die sinds het WK van 1986 in Mexico niet meer op de schat van het tangoteam is geweest.

We staan ​​ongetwijfeld voor een van de beste wedstrijden die we op het WK zullen zien.

Volgens schattingen van de Argentijnse ambassade in Qatar waren tussen de 35 en 40 duizend Argentijnen van plan het WK bij te wonen en hun land te steunen in zijn poging om de eerste titel sinds 1986 te winnen en de derde in de geschiedenis van de tango. van de «Albiceleste» de grootste in de hoofdstad van Qatar, samen met de fans van Mexico, Saoedi-Arabië en nu Marokko.

Messi en zijn teamgenoten werden gedurende het hele toernooi gesteund door het enthousiasme dat van de tribunes stroomde en profiteerden van het voordeel dat ze bijna het gevoel hadden alsof ze op eigen bodem speelden , waarbij alleen het Marokkaanse team hen overtrof ter ondersteuning van het publiek in de Qatari.

Vanaf het begin van de tweeëntwintigste editie van de finale was het Argentijnse publiek het keurmerk in Doha, dat lovend werd geprezen door tangokapitein Lionel Messi toen hij na de overwinning op Nederland in de kwartfinale op Sancties zei: “We profiteer op deze momenten van de mensen die hier en in Argentinië zijn, waar iedereen de extase van de overwinning voelt”.

Strijd om Nederland

Na de angst om te verliezen van Saoedi-Arabië (1-2) in de opening, slaagde Messi erin zijn land weer op het goede spoor te zetten en nam het mee naar de laatste ronde van prijzen en vervolgens naar de kwartfinales, waar hij het opnam tegen het Nederlands team afgelopen zaterdag.

Het team van coach Lionel Scaloni leek klaar om zich te kwalificeren nadat Nahuel Molina de score opende met een perfecte pass van Messi , voordat laatstgenoemde de tweede penalty scoorde.

Maar het leven keerde terug naar Oranje, dankzij invaller Vout Fijkhorst, die in de 83e minuut het gat verkleinde met een prachtige kopbal en vervolgens in de 11e minuut de gelijkmaker pakte uit een behendige vrije trap.

Daarna namen de twee teams hun toevlucht tot extra tijd, en daar begonnen de spasmen en de contacten in een gevecht dat de FIFA een onderzoek opende, na getuige te zijn geweest van in totaal 18 gele kaarten die zelfs de twee technische staven en de spelers die in het veld zaten troffen. de banken van de fans, waaronder de Nederlandse ster Denzel Dumfries, die in de laatste seconden een rode kaart kreeg.

En na het einde van de fysieke strijd op het veld, die uiteindelijk een Argentijnse overwinning op strafschoppen zag, verplaatsten de confrontaties en beschimpingen zich naar de zijkant van het stadion, terwijl Messi naar de Nederlandse bank ging om coach Louis van Gaal te confronteren omdat hij hem «minachtte». me”, aldus de Argentijnse vedette.

Messi: «Ik denk dat Van Gaal zijn mond moet houden»

Messi zei: «Ik heb het gevoel dat Van Gaal me niet respecteerde na wat hij deed voor de wedstrijd, en sommige Nederlandse spelers praatten veel tijdens de wedstrijd», verwijzend naar wat de Mills-coach aan de vooravond van de wedstrijd zei over de Argentijnse ster.

Messi reageerde vrijdag door te zeggen: «Van Gaal zegt aardig te spelen, dan zet hij de aanvallers in het strafschopgebied en begint lange ballen naar hen toe te spelen», zeggende: «We verdienden het om ons te kwalificeren, en dit is wat er gebeurde.»

En de tong van doelman Emiliano Martínez was niet anders dan die van zijn aanvoerder, zoals hij zei na zijn genialiteit bij het blokkeren van de eerste twee strafschoppen voor Nederland: «Ik hoorde Van Gaal zeggen dat we een voordeel hebben op strafschoppen. Als we penalty’s krijgen, halen we het.» Ik denk dat hij zijn mond moet houden.»

De schermutselingen en provocaties eindigden niet op het veld , maar verplaatsten zich naar de mixed media-ruimte, waar Messi verscheen tijdens een interview met de Argentijnse zender «TYC Sports», waarbij hij iemand aansprak en zei: «Waar kijk je naar, bobo? Ga weg, idioot. Weglaten». Te midden van de verbazing van de journalist wendde hij zich tot de Argentijnse ster en zei: «Rustig aan, Leo, kalm aan.»

Later werd vernomen dat Messi’s woorden gericht waren aan Fichhorst , die de Argentijn leek te willen bereiken om vrede met hem uit te wisselen, maar het pad was helemaal niet duidelijk, aangezien de Argentijnen hem overstelpten met beledigingen, waaronder die van voormalig topscorer . Sergio Agüero, die in een video verscheen waarin hij de Nederlander toesprak en in het Engels zei: «Shut up, shut up.»

En toen de Nederlandse reus uitlegde wat hij wilde, leek de Italiaanse Inter-spits Lautaro Martínez, die de strafschoppenreeks regelde die de overwinning van zijn land besliste, de meest diplomatieke te zijn, de Nederlander geruststellend en zijn hand uitstrekkend voordat hij kon Agüero voegde zich met tegenzin bij. Hij, terwijl Lisandro Martínez weigerde zich bij hen aan te sluiten en mompelend in het Spaans verder ging.

we moesten gamar

De wedstrijd van vrijdag was niet in alle opzichten normaal, maar uiteindelijk bereikte Argentinië voor de vijfde keer in zijn geschiedenis de halve finale, die werd bekroond met twee titels in 1978 toen ze met name Nederland versloegen, en 1986 toen ze de legende Diego Maradona versloegen. . West-Duitsland, en de tweede in de laatste drie edities.

Wat betreft Messi: «Argentinië liet van wedstrijd tot wedstrijd zien dat ze weten hoe ze moeten spelen. We speelden met drive en verlangen en we wisten hoe we de (belangrijke) momenten van de wedstrijd moesten aanpakken», en hij benadrukte: «Dat hadden we nodig en we zijn blij dat het hele land viert».

Net als Argentinië kwalificeerde Kroatië zich voor de halve finale dankzij de genialiteit van hun doelman Dominik Levakovic in de strafschoppenserie tegen Brazilië, en het zal het voorlaatste obstakel zijn tussen Messi en de droom om de verwachte titel te veroveren als hij haar dinsdag ontmoet. Lusail Stadium, in een wedstrijd die hem samenbrengt met zijn voormalige rivaal bij Real Madrid Luka Modric.

Hoe komt Kroatië aan?

Dromen komen in botsing met het Kroatische Los Valientes , geleid door hun ervaren ster Luka Modric, met de ambities van de Argentijnse ster Lionel Messi en hun laatste kans om hun land de eerste titel sinds 1986 te bezorgen, wanneer ze elkaar dinsdag ontmoeten in het Lusail Stadion in de halve finale. finale van het WK 2022 .

Toen Kroatië de finale van de tweeëntwintigste editie betrad, was het niet meer te tellen, vooral omdat de meeste van de sterren die het naar de finale van 2018 leidden bejaard waren, geleid door aanvoerder Modric (37 jaar oud).

Maar de mannen van coach Zlatko Dalic trotseerden de verwachtingen en leidden zijn land naar de derde halve finale in 6 optredens, nadat ze de prijs- en kwartfinale-wedstrijden met een hoge vechtlust hadden geleid, waardoor ze hun mislukking tegen Japan en vervolgens tegen Japan goed konden maken. Brazilië in extra tijd, alvorens de zaak te beslechten met een penalty shootout dankzij briljante doelman Dominic Levakovich.

Na een overwegend «rustige» rit in de groepsfase, waar de mannen van Dalic als tweede eindigden in de Groep F-competities achter Marokko met twee gelijke spelen en één overwinning, was het de beurt aan Levakovic om te zegevieren als kampioen in de finale van de prijzenronde toen hij harten brak. van de Japanners in een penalty shootout.

De spelers van Dalic wisten toen hoe ze met Brazilië moesten omgaan in de halve finales en de druk die werd uitgeoefend door de teamgenoten van Neymar in die wedstrijd, dus Kroatië slaagde erin de «Seleção» naar strafschoppen te slepen, waardoor de doelman van Dynamo Zagreb een nieuwe kans kreeg om te spelen. De rol van de held, zo werd hij op tijd vanaf de eerste penalty gespeeld door de Spaanse ster van Real Madrid, Rodrigo.

De vraag rijst, zal Messi zich dinsdag bij zijn dierbare vriend en Paris Saint-Germain teamgenoot Neymar voegen? Zeker, de Kroatische taak zal zeker niet makkelijk worden, aangezien het elftal van trainer Lionel Scaloni dat tot strafschoppen gaat wellicht geen vruchten zal afwerpen; Want de (tweemaal) wereldkampioenen hebben een niet minder briljante doelman in hun gelederen, Emiliano Martínez, die kampioen van de kwartfinales werd door twee strafschoppen te blokkeren voor Oranje.

Enkele gerelateerde zoekopdrachten: Zie Argentinië vs Kroatië live online, Argentinië vs Kroatië Halve finale LIVE, Zie Argentinië tegen Kroatië LIVE en LIVE, Zie Argentinië vs Kroatië van minuut tot minuut

Het scenario van 2018 is nog lang niet gehaald

De twee partijen gaan terug naar de herinnering aan het WK 2018 in Rusland, toen ze elkaar ontmoetten in de groepsfase , en op dat moment behaalde Kroatië een overwinning die in de huidige versie volkomen onbereikbaar leek, toen ze de Zuid-Amerikaanse gigant met drie schone overwinningen versloegen. doelen. Ante Rebic, Modric en Ivan Rakitic scoorden.

In die versie voerde Kroatië de groep aan met maar liefst 9 punten, en Messi en zijn teamgenoten moesten wachten tot de laatste ronde om hun kwalificatie af te ronden door Nigeria met 2-1 te verslaan.

En toen Kroatië in 1998 de halve finale bereikte, tijdens hun eerste WK-deelname na de onafhankelijkheid van Joegoslavië, versloegen ze ook Argentinië, maar het resultaat was toen in het voordeel van de «Albicelesi» met een doelpunt van Ector Pineda in de groepsfase.

Maar de wedstrijd van dinsdag in Lusail is voor beide teams veel belangrijker . Omdat de laatste kaart op het spel staat, aangezien Messi het scenario van 2014 probeert te herhalen, toen hij zijn land na 1930, 1978, 1986 en 1990 voor de vijfde keer in zijn geschiedenis naar de finale leidde, in de hoop dat hij in staat zal zijn om te herstellen van wat ze 8 jaar geleden verloren toen ze met 0-1 vielen op de Duitsers.

Minuut bij minuut

Mundialdeqatar.net dekt  Argentinië vs Kroatië   in realtime en biedt live streaming en live score van de wedstrijd, teamopstellingen, volledige wedstrijdstatistieken, live wedstrijdcommentaar en officiële video-hoogtepunten. We behandelen de hele WK-ronde van 16 in realtime en bieden waar mogelijk livestreaming.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻