Kijk Argentinië vs Australië LIVE en DIRECT Online: Minuut voor Minuut

Argentinië vs Australië worden gemeten in de Ronde van 16 van het WK 2022 en verwachten dat het een geweldige wedstrijd wordt. Ontdek hoe je de Argentijnse wedstrijd live kunt bekijken en volg de minuut per minuut en de preview op Twitter.

Argentinië speelt op 3 december tegen Australië in de achtste finales van het WK. De wedstrijd begint om 16.00 uur lokale tijd.

Het Argentijnse nationale voetbalteam heeft momenteel een solide run door hun wedstrijden tegen Polen en Mexico te winnen, dus ze zullen proberen hun winning streak te verlengen met een overwinning op het Australisch voetbalelftal .

Het Australisch voetbalelftal nadert de wedstrijd opgewekt en boekt ook overwinningen in 2 opeenvolgende wedstrijden tegen Denemarken en Tunesië.

✅Kijk Agentina vs Australië LIVE online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van TYC Sport en Public TV . In Arabië kunnen we het zien  door beIN Connetc  dat als we geabonneerd zijn, we het online kunnen zien.

Je kunt de livestream van Argentinië vs Australië hier bekijken. Wanneer er een officiële uitzending beschikbaar is. We zullen alleen officiële livestreaming aanbieden vanaf de officiële kanalen van de competitie of teams wanneer deze beschikbaar is. De live-uitzending begint wanneer de wedstrijd op het punt staat te beginnen.

We hebben alle officiële video’s toegevoegd van de officiële websites en YouTube-kanalen van het Australisch voetbalelftal en het Argentijns voetbalelftal, evenals de kanalen van de competities waarin ze strijden.

We bieden alleen live streaming als we een officiële uitzending van de competitie of een van de teams kunnen vinden. Als je de livestream op deze pagina niet kunt zien, betekent dit waarschijnlijk dat er nog geen officiële streams beschikbaar zijn.

Argentinië is bezig aan een winning streak: ze hebben Polen en Mexico verslagen in hun vorige 2 wedstrijden, terwijl Australië aantoonbaar ook aan een winning streak bezig is: ze hebben Denemarken en Tunesië verslagen in hun vorige 2 wedstrijden. In totaal heeft Argentinië 15 van hun laatste 19 wedstrijden gewonnen, 1 verloren en 3 gelijk gespeeld, terwijl Australië 13 van hun laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen, 4 verloren en 3 gelijk gespeeld.

▶️Argentijnse formatie

We werken de formaties en opstellingen van de teams voor Argentinië – Australië in realtime bij. De startopstellingen van de teams zijn nog niet bekend.

We zullen zien wie er deze keer voor Argentinië zal starten, aangezien ze hun recente wedstrijd zijn begonnen met Emilano Martínez, Marcos Acuña, Nicolás Otamendi, Cristian Romero, Nahuel Molina, Enzo Fernández, Rodrigo De Paul, Alexis MacAllister, Lionel Andrés Messi, Ángel Di Maria en Julian Alvarez.

▶️Australische formatie

Australië begon hun recente wedstrijd met Matthew Ryan, Aziz Behich, Kye Rowles, Harry Souttar, Milos Degenek, Craig Goodwin, Jackson Irvine, Aaron Mooy, Matthew Leckie, Mitchell Duke en Riley McGree.

Kijk Argentinië vs Australië LIVE en DIRECT Online: Minuut voor Minuut

Argentijnse ster: Lionel Messi 

LUSAIL CITY, QATAR – NOVEMBER 22: Lionel Messi van Argentinië tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022 Groep C-wedstrijd tussen Argentinië en Saoedi-Arabië in het Lusail Stadium op 22 november 2022 in Lusail City, Qatar. (Foto door Visionhaus/Getty Images)

Velen classificeren Messi als een van de beste spelers in de geschiedenis , aangezien hij de meeste individuele en collectieve titels won die mogelijk waren tijdens zijn deelname aan het WK in Qatar, wat de laatste van zijn sportcarrière zal zijn als hij 35 wordt. , sinds zijn eerste deelname aan het WK in Duitsland was in 2006. Daarna nam hij deel aan het WK in Zuid-Afrika en vervolgens in het WK 2014 in Brazilië, waarin hij Argentinië naar de finale leidde, die El tango verloor met een zuiver doelpunt tegen Duitsland en uiteindelijk het WK 2018 in Rusland, terwijl zijn deelname aan het WK in Qatar wordt beschouwd als de vijfde in zijn carrière in WK-finales.

Messi was en is nog steeds het onderwerp van vergelijkingen met de overleden ster Diego Maradona, die er alleen in slaagde zijn louche land te leiden naar het WK van 1986 in Mexico, en ook speelde in de WK-finale van 1990 in Italië, voordat hij het verloor. naar West-Duitsland, en Argentijnse fans eisen dat Messi de laatste race van Maradona reproduceert, omdat ze geloven dat Messi in staat is om technische verschillen te overwinnen, en het Maradona-wonder opnieuw herhaalt in ‘s werelds duurste verdienste.

Tot nu toe presteerde Messi goed in het WK, scoorde twee doelpunten en assisteerde één doelpunt, aangezien hij Saoedi-Arabië scoorde in de wedstrijd in de eerste ronde, en in de tweede wedstrijd tegen Mexico leidde hij Tango naar de overwinning door het eerste doelpunt te scoren. , en assisteerde bij het tweede doelpunt van Enzo Fernández. 

🟢Australië Ster:  Mitchell Duke

AL WAKRAH, QATAR – NOVEMBER 26: Mitchell Duke of Australia viert feest na het scoren van het eerste doelpunt van zijn team tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022 Groep D-wedstrijd tussen Tunesië en Australië in het Al Janoub Stadium op 26 november 2022 in Al Wakrah, Qatar. (Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Hij droeg bij aan de overwinning van Australië in de laatste ronde door via het Tunesische doelpunt te scoren, en is een van de belangrijkste troeven waarvan manager Graham Arnold afhankelijk is.

Duke begon zijn internationale carrière in 2013, vertegenwoordigde Australië in 23 wedstrijden, scoorde 9 doelpunten, terwijl hij momenteel een professional is bij de Saudi Al-Taawon Club, en wordt beschouwd als een van de vooraanstaande professionals in de Saudi League na een succesvolle carrière in de Australian League. aangezien het aantal van zijn wedstrijden met clubs 210 wedstrijden bereikt, terwijl zijn doelen 25 bedroegen. Van 2010 tot het huidige jaar.

Sommigen vinden ons op zoek naar: Zie Argentinië vs Australië LIVE, Zie Argentinië vs Australië LIVE Online, Zie Argentinië vs Australië minuut voor minuut, Argentinië vs Australië Live, Zie Argentinië tegen Australië Achtste Finale

⏳Minuut bij minuut

Mundialdeqatar.net dekt Argentinië vs Australië in realtime en biedt live streaming en live score van de wedstrijd, teamopstellingen, volledige wedstrijdstatistieken, live wedstrijdcommentaar en officiële video-hoogtepunten. We behandelen de hele WK-ronde van 16 in realtime en bieden waar mogelijk livestreaming.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻