Japan versus Costa Rica: schema, kanaal, LIVE kijken, minuut voor minuut

Samurai Blue  uit Japan neemt het   op zondag  27 november 2022 op tegen Los Ticos uit Costa Rica  in het Ahmad bin Ali Stadium in Qatar op speeldag 2 van 3 van  Groep E. 

Als we een beetje geschiedenis doen, hebben we dat het onderlinge duel in het voordeel is van Japan, dat de laatste twee interlands won met respectievelijke scores van 3-0 (11 september 2018) en 1-3 (3 juni 2014). ), beide tijdens internationale vriendschappelijke wedstrijden. Costa Rica had het moeilijk om zich te kwalificeren voor dit WK in Qatar.

We moeten ook opmerken dat Japan zich tijdens de eerste kwalificatiefase overweldigend heeft gekwalificeerd voor dit WK   , met in totaal  46 doelpunten  , slechts 2 keer gescoord en 100% van hun kwalificatiewedstrijden gewonnen.

 De Japanners kwalificeerden zich als tweede in hun poule met slechts een punt achter Saoedi-Arabië. Het pad van Costa Rica naar het WK was niet gemakkelijk. Ze drukten Nieuw-Zeeland met 1-0 onder druk om de finale te halen.

Zowel Japan als Costa Rica hebben te maken met zeer zware kansen en concurrentie in een groep met voormalig WK-winnaars Duitsland en Spanje. Daarom zullen deze teams onder extreme druk staan ​​om deze wedstrijd te winnen en de cruciale 3 punten veilig te stellen, synoniem voor een overwinning.

De topscorers,  Takumi Minamino  en  Yuya Osako  , zouden de tie-breakers kunnen zijn in deze ontmoeting. En Costa Rica heeft tot nu toe nog nooit Japan verslagen in drie ontmoetingen.

Zonder twijfel zal Japan vs Costa Rica een wedstrijd zijn die het waard is om LIVE te bekijken. Daarom laat ik je het SCHEMA achter; KANAAL en HOE LIVE TE ZIEN. Naast minuut voor minuut.

🕘Schema Japan vs Costa Rica

In  Japan is de speeltijd om 19:00 uur  lokale tijd. Voor zijn deel in  Costa Rica zal het om 04.00 uur zijn .

Kanaal dat Japan vs Costa Rica uitzendt

In  Costa Rica  zal  Teletica  Television de zender zijn die verantwoordelijk is voor de uitzending van het WK voetbal in Qatar .

In  Japan  kunnen we het WK live en rechtstreeks zien via de uitzending van  dentsu inc .

In de rest van de wereld wordt op deze  kanalen de wedstrijd Argentinië vs Saoedi-Arabië uitgezonden .

Kijk Japan vs Costa Rica  LIVE en DIRECT online

We zullen de wedstrijd tussen Japan en Costa Rica LIVE kunnen volgen op de respectievelijke kanalen die hierboven zijn genoemd.

Dit betekent dat we het op de websites van de kanalen ONLINE kunnen bekijken, in Costa Rica is de website www.teletica.com .

Van zijn kant in Japan is www.dentsu.co.jp het kanaal dat verantwoordelijk is voor het uitzenden van live online en zijn website .

Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Plantel de Brasil para la Copa América 2024

Brasil es uno de los equipos más exitosos en la historia de la Copa América, ya que ha ganado el torneo nueve veces, lo...

Canales y Grupos de Telegram para ver la Final Mundial de Qatar 2022 en VIVO Online

Si lo que estas buscando canales o grupos de telegram para ver y seguir el mundial en vivo online, te comento que estas en...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...
%d