Holland vs Ecuador: schema, kanaal, live kijken

Nederland vs. Ecuador  komt overeen met de tweede dag van de groepsfase van het WK. Deze uitstekende wedstrijd wordt  gespeeld op vrijdag 25 november  in  het Khalifa International Stadium .

⚽️ Nederland vs. Ecuador

A Clockwork Orange kreeg een niet al te moeilijke poule, want ze stonden tegenover Qatar, Senegal en Ecuador . Daarmee is Groep A de zwakste groep op het WK. 

Ecuador kwalificeerde zich als nummer vier in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificaties. Het is de vierde keer dat   La Tricolor  deel uitmaakt van een WK. Ecuador wist één keer de groepsfase te overleven. In 2006 zaten de Zuid-Amerikanen ook in Groep A met het gastland en kwamen ze uit met overwinningen op Polen en Costa Rica, Ecuador als tweede achter Duitsland. Allemaal goed totdat ze Engeland tegenkwamen dat toen te sterk was en de Ecuadorianen met 1-0 verloren in de ronde van 16.

Ecuador speelde dit kalenderjaar negen interlands en de resultaten in die wedstrijden zijn op verschillende manieren te interpreteren. Het laat veel vragen achter bij het team van Gustavo Alfaro. Ecuador speelt gelijk tegen twee mogendheden als Argentinië en Brazilië , maar we scoorden ook maar twee keer in de laatste vijf interlands en kwamen niet verder dan het 0-0 gelijkspel tegen Japan en Saoedi-Arabië.

 Daarentegen maakte Ecuador in die vijf interlands slechts één doelpunt . Van de negen wedstrijden in 2022 verloren de Zuid-Amerikanen slechts één keer, maar wonnen er maar twee.

Wat we kunnen concluderen is dat Ecuador een team is met weinig scorend vermogen, maar het heeft een meer dan solide verdediging. 

Nederland met hun coach Louis van Gaal, zal de sleutel tot succes hebben als ze erin slagen om die verdediging te doorbreken, die duidelijk andere wapens heeft zoals snelle en behendige aanvallers -Steven Bergwijn en Memphis Depay- of een sterke aanvaller -Luuk de Jong of Wout Weghorst- in een systeem van drie aanvallers en voorzetten vanaf de flanken. 

Oranje is op papier vooraf natuurlijk favoriet tegen de FIFA op nummer 44, maar de wedstrijd tegen Ecuador zou voor meer problemen kunnen zorgen dan verwacht . Het mag in ieder geval niet worden onderschat en het zal ongetwijfeld een spel zijn dat iedereen wil zien, hier verlaat ik het SCHEMA, KANAAL en HOE LIVE TE ZIEN.

Het kan je interesseren:  Qatar vs Ecuador Live

De groep omvat naast  Qatar en Senegal ook .

🕘 Schema Nederland vs Ecuador

In  Nederland is de tijd van de wedstrijd om 17.00 uur  lokale tijd. Van zijn kant in  Ecuador zal het om 11.00 uur zijn .

Kanaal dat Nederland vs Ecuador uitzendt

Volgens de  lijst met zenders die het WK uitzenden, kunnen we  de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador  voor heel Nederland live zien op NPO npostart.nl.

In Ecuador is Teleamazonas.com  overeengekomen om de  WK-wedstrijden in Qatar voor heel Ecuador te distribueren .

Zie Nederland vs Ecuador  LIVE en DIRECT online

Deze wedstrijd tussen  Ecuador en Nederland  is online te zien via de verschillende  webplatforms  van de eerder genoemde kanalen.

In Nederland zullen alle emoties rondom het  WK in Qatar  beschikbaar zijn via  de website npostar.nl. Hiermee wil ik zeggen dat we de game op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV kunnen bekijken, je zult de 64 games live kunnen zien. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons. 

Van zijn kant in Ecuador zullen we het ook kunnen zien op Teleamazonas.com, waar prominente commentatoren alles over Ecuador in Qatar zullen rapporteren.

⏰ Minuut bij minuut

U kunt de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador van minuut tot minuut volgen.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...