Frankrijk vs Australiƫ: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Frankrijk vs Australiƫ is de andere wedstrijd van de datum die wordt gespeeld op dinsdag 22 november. Het komt overeen met Groep D en wordt gespeeld in het Al Janoub Stadium in Al Wakrah.

āš½Frankrijk vs AustraliĆ«

We zijn deze groep begonnen met Frankrijk, dat de huidige wereldkampioen is. De selectie, die bekend staat als Ā«Les BleusĀ», bereikte zonder problemen de 16e wereldcompetitie in de geschiedenis. De kampioenen van het WK 1998 in Frankrijk, die vandaag onder leiding staan ā€‹ā€‹van hun DT Didier Deschamps, zullen proberen een derde ster toe te voegen na het behalen van de beker in Rusland 2018.

The Blues kwalificeerden zich gemakkelijk, zonder enige nederlaag toe te geven, en eindigden bovenaan in groep D van de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in de zone Europa. Het Franse team eindigde met zes punten voorsprong op OekraĆÆne, dat op zijn beurt voor Finland, BosniĆ« en Kazachstan eindigde.

AustraliĆ«, van zijn kant, is een selectie die het kostte om het WK te bereiken, het kwam naar Peru in de play-offs. Selectie die bekend staat als Ā«SocceroosĀ» wordt geleid door zijn DT Graham Arnold en zal proberen hun beste record tot nu toe te verbeteren, namelijk de ronde van 16 in Duitsland 2006.

Australiƫ heeft geleden, maar zal het WK goed zien. Ze eindigden gemakkelijk als eerste in hun groep in de tweede ronde van de Aziatische zone-kwalificatie met 8 overwinningen uit evenveel wedstrijden. Het Australische team eindigde uiteindelijk als derde in hun groep, achter Saoedi-Arabiƫ en Japan, in de derde ronde. Tot slot domineerde de Oceanic de Verenigde Arabische Emiraten in de halve finales van de play-off (1-2) en daarna Peru (0-0, 5 strafschoppen tot 4).

Voor het Australische team wordt het de zesde World Cup na 1974, 2006, 2010, 2014 en 2018, tot grote ergernis van zo’n 10.000 luidruchtige Peruaanse fans die aanwezig waren in het Ahmad ben Ali-stadion in Al-Rayyan (ten westen van Doha).

šŸ•–Tijdschema Frankrijk vs AustraliĆ«

In Frankrijk is de speeltijd om 21.00 uur en in Australiƫ om 03.00 uur.

šŸ“ŗKanaal dat live uitzendt Frankrijk vs AustraliĆ«

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd tussen Frankrijk en Australiƫ live zien op TF1 (acroniem voor TƩlƩvision FranƧaise 1) voor heel Frankrijk en op SBS in heel Australiƫ.

šŸ”»Bekijk Frankrijk vs AustraliĆ« live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het TF1-kanaal in Frankrijk en in Australiƫ kan het ook live online worden bekeken en gevolgd via de SBS-onlineplatforms.

Dit betekent dat we via deze middelen, zowel op het web als op mobiele apparaten, deze live en direct online kunnen zien. Over het algemeen kunnen deze wedstrijden worden bekeken via de mobiele applicatie en Smart TV, u kunt de 64 wedstrijden live zien. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

ā³Van minuut tot minuut

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»