Frankrijk vs Australië: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Frankrijk vs Australië is de andere wedstrijd van de datum die wordt gespeeld op dinsdag 22 november. Het komt overeen met Groep D en wordt gespeeld in het Al Janoub Stadium in Al Wakrah.

⚽Frankrijk vs Australië

We zijn deze groep begonnen met Frankrijk, dat de huidige wereldkampioen is. De selectie, die bekend staat als «Les Bleus», bereikte zonder problemen de 16e wereldcompetitie in de geschiedenis. De kampioenen van het WK 1998 in Frankrijk, die vandaag onder leiding staan ​​van hun DT Didier Deschamps, zullen proberen een derde ster toe te voegen na het behalen van de beker in Rusland 2018.

The Blues kwalificeerden zich gemakkelijk, zonder enige nederlaag toe te geven, en eindigden bovenaan in groep D van de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in de zone Europa. Het Franse team eindigde met zes punten voorsprong op Oekraïne, dat op zijn beurt voor Finland, Bosnië en Kazachstan eindigde.

Australië, van zijn kant, is een selectie die het kostte om het WK te bereiken, het kwam naar Peru in de play-offs. Selectie die bekend staat als «Socceroos» wordt geleid door zijn DT Graham Arnold en zal proberen hun beste record tot nu toe te verbeteren, namelijk de ronde van 16 in Duitsland 2006.

Australië heeft geleden, maar zal het WK goed zien. Ze eindigden gemakkelijk als eerste in hun groep in de tweede ronde van de Aziatische zone-kwalificatie met 8 overwinningen uit evenveel wedstrijden. Het Australische team eindigde uiteindelijk als derde in hun groep, achter Saoedi-Arabië en Japan, in de derde ronde. Tot slot domineerde de Oceanic de Verenigde Arabische Emiraten in de halve finales van de play-off (1-2) en daarna Peru (0-0, 5 strafschoppen tot 4).

Voor het Australische team wordt het de zesde World Cup na 1974, 2006, 2010, 2014 en 2018, tot grote ergernis van zo’n 10.000 luidruchtige Peruaanse fans die aanwezig waren in het Ahmad ben Ali-stadion in Al-Rayyan (ten westen van Doha).

🕖Tijdschema Frankrijk vs Australië

In Frankrijk is de speeltijd om 21.00 uur en in Australië om 03.00 uur.

📺Kanaal dat live uitzendt Frankrijk vs Australië

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd tussen Frankrijk en Australië live zien op TF1 (acroniem voor Télévision Française 1) voor heel Frankrijk en op SBS in heel Australië.

🔻Bekijk Frankrijk vs Australië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het TF1-kanaal in Frankrijk en in Australië kan het ook live online worden bekeken en gevolgd via de SBS-onlineplatforms.

Dit betekent dat we via deze middelen, zowel op het web als op mobiele apparaten, deze live en direct online kunnen zien. Over het algemeen kunnen deze wedstrijden worden bekeken via de mobiele applicatie en Smart TV, u kunt de 64 wedstrijden live zien. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Argentina vs Holanda en VIVO Online: Minuto a Minuto

Argentina vs Holanda en VIVO Online, Minuto a Minuto este Viernes 9 de Diciembre del 2022 a las 16 horas Argentina y 20:00...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...
A %d blogueros les gusta esto: