Engeland vs VS: schema, kanaal, LIVE kijken, minuut voor minuut

Op  vrijdag 25 november 2022  zal de wereld getuige zijn van een botsing tussen twee grote landen waardoor voetbalfans aan de tv gekluisterd zullen blijven. Ik heb het over de wedstrijd tussen Engeland en de VS tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022.

⚽️Engeland vs VS: Qatar World Cup 2022

De kwalificatie voor Groep B begint om 19.00 uur GMT (20:00 CST) in het Al Bayt Stadium . Dit wordt de tweede wedstrijd voor  The Three Lions  waarin ze zullen proberen de rijzende sterren van het Amerikaanse team met Gregg Berhalter als DT te verslaan.

Gareth Southgate  zal proberen beter te eindigen dan tijdens het WK 2010, dat eindigde in een gelijkspel tussen de twee teams.

De laatste wedstrijd van Gregg Berhalter’s kant  tegen Engeland in het Wembley Stadium eindigde in een 3-0 nederlaag, maar dat was vier jaar geleden. Deze keer  zal Team USA alles geven in een poging om een ​​van de hoogst gerangschikte teams te verslaan om alles te winnen, Engeland.

De Verenigde Staten eindigden als  derde in de CONCACAF-kwalificatiegroep  , achter Canada en Costa Rica. Ze wisten zich echter op de een of andere manier te kwalificeren voor elke WK-finale tussen 1990 en 2014, waarbij ze alleen de cut naar Rusland in 2018 misten.

Engeland staat bekend als het land waar voetbal werd geboren en vertegenwoordigt zeker een van de meest bekende nationale voetbalteams. 

Engeland bleef  ongeslagen  tijdens de kwalificatiegroepsfase en scoorde onderweg 39 doelpunten , waarbij een overtreding gewoon in brand stond. Opgemerkt wordt dat hij een bijna perfecte score had van acht overwinningen en twee gelijke spelen tijdens de kwalificaties voor het WK 2022.

Ook hebben de Yankees  de Three Lions in 72 jaar niet verslagen  , wat niet veel goeds belooft voor hun kansen op de overwinning. Daarom zou een gelijkspel een uitstekend resultaat zijn voor het Amerikaanse team in deze wedstrijd tussen Engeland en de VS.

🕒Schema Engeland vs VS

In  Engeland is de tijd van de wedstrijd om 12 uur  lokale HS. Voor zijn deel in  de VS zal het om 15.00 uur zijn.

📺Kanaal dat Engeland vs VS uitzendt

Volgens de lijst met kanalen die door het WK worden uitgezonden, zullen we de wedstrijd tussen Engeland en de Verenigde Staten via het it v.com- kanaal voor het hele Verenigd Koninkrijk kunnen zien.

Van zijn kant zullen we het in de Verenigde Staten live en rechtstreeks kunnen zien op de Fox Sports- en Telemundo -kanalen die verantwoordelijk zullen zijn voor de uitzending van de FIFA World Cup 2022 in respectievelijk het Engels en Spaans.

Kijk Engeland vs VS  LIVE en DIRECT online

Deze wedstrijd tussen  Engeland en de VS  is online te zien via de verschillende  webplatforms  van de hierboven genoemde kanalen.

In Engeland zullen emoties met betrekking tot het  WK in Qatar  beschikbaar zijn via  itv.com . Zowel op de website als op de mobiele applicatie en Smart TV kun je alle 64 wedstrijden live bekijken . Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons. 

Van zijn kant zullen we het in de Verenigde Staten live kunnen zien op Fox Sports en Telemundo, die verantwoordelijk zijn voor het uitzenden van de game.

Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻