Ecuador versus Senegal: schema, kanaal, live kijken

Beide teams hadden het moeilijk tijdens de kwalificatierondes en deze matchup zou relatief gelijk moeten zijn. 

Ecuador vs. Senegal  wordt op  dinsdag 29 november gespeeld in het Khalifa International Stadium in Qatar (groep A van de FIFA World Cup) .

De twee teams hebben elkaar slechts één keer eerder ontmoet, in een internationale vriendschappelijke wedstrijd gewonnen door Senegal  (1-2)  op 27 december 2005.

De weg naar het WK 2022 was verre van gemakkelijk voor Ecuador  . Ze verloren 6 van de 18 gespeelde wedstrijden, terwijl ze er 7 wonnen en in totaal 5 keer gelijk speelden.

 Zijn beste spelers waren  Michael Estrada  (6 conversies) en  Moises Caicedo  (4 assists). 

Senegal leidde hun kwalificatiegroep met 6 overwinningen en 1 gelijkspel. Famara Diedhiou  en Bayern München-superster Sadio Mané die helaas een blessure opliep in de voorlaatste wedstrijd van Bayern München voor de pauze, waardoor hij nu uit de eerste WK-wedstrijden kon worden gehouden. Hij zou in het definitieve team kunnen worden opgenomen, maar de kans dat hij speelt is klein.

Dit is een enorm verlies voor Senegal, aangezien ze nu ongetwijfeld hun beste speler zullen missen. Ecuador heeft nu een legitieme kans om uit de groep te komen en deze wedstrijd tegen Senegal zou wel eens kunnen beslissen wie op de tweede plaats achter Nederland staat.

Kanaal dat live uitzendt tussen Ecuador en Senegal

Teleamazonas  is het kanaal dat verantwoordelijk is voor het uitzenden van het spel in heel Ecuador.

Voor degenen die op zoek zijn naar het kanaal om op af te stemmen, het is   kanaal 4 van Quito, kanaal 5 van Guayaquil en kanaal 11 van Cuenca . Zijn slogan is «Samen met jou».

In Senegal  hebben SuperSport   en  2Sports2  ervoor gezorgd dat ze onbeperkt toegang krijgen tot uitzendingen van WK-evenementen. Als je een kabel-tv-abonnement hebt en in het land woont, kun je de wedstrijd op je tv bekijken en de actie volgen. Op dit kanaal kun je alle Qatar-wedstrijden bekijken die plaatsvinden. Ze zullen ook de beste momenten van het WK en het laatste nieuws bevatten.

Zie Ecuador vs Senegal Live en Direct Online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende  webplatforms van de Ecuador-kanalen .

Teleamazonas Ecuador- website :  https://www.teleamazonas.com/

Dit betekent dat we via deze middelen, zowel web als mobiele apparaten, het live en live online kunnen zien. Over het algemeen zijn deze wedstrijden te zien via  de mobiele applicatie en Smart TV, je kunt de 64 wedstrijden live bekijken  . Ervaren commentatoren nemen plaats achter de microfoons.

 Minuut bij minuut

Ik volgde de MINUUT VOOR MINUUT van Ecuador vs Senegal

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...