Duitsland vs Japan: schema, kanaal, live kijken

Het Duitse team treft Japan als eerste op het WK 2022 in Qatar.

Het is misschien wel het meest controversiële WK voetbal omdat het in de zomer in de woestijnstaat te warm is, het WK wordt in de winter gehouden. Het toernooi gaat op 21 november van start. Ruim vier weken later, op 18 december, vindt de finale plaats.

❤Duitsland vs Japan

Duitsland arriveert op dit WK zonder de onoverwinnelijke badge die ze gewend zijn. Ze werden vier jaar geleden in Rusland uitgeschakeld in de groepsfase en vertrokken vroeg op Euro 2020 na verlies tegen Engeland.

Die nederlaag maakte een einde aan de 15 jaar aan de leiding van Joachim Low.

Als we het over het Japanse team moeten hebben, moeten we zeggen dat ze het patroon van hun laatste zes optredens zoeken en volgen. In Rusland kwamen ze binnen 20 minuten na het bereiken van de kwartfinales toen België zich herstelde van twee achterstanden, waardoor de hoop van de Japanners eindigde. Dit jaar komen ze als underdog in de groep.

Het Japanse team heeft enkele invloedrijke spelers op het wereldtoneel. Namen om op te letten bij het WK 2020 in Qatar zijn onder meer Takumi Minamino uit Liverpool. Premier League-ster Takehiro Tomiyasu, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij Arsenal. De Japanse revolutie van Celtic in Schotland gaat verder met Daizen Maeda, Yosuke Ideguchi en Reo Hatate in de voetsporen van Kyogo Furuhashi, die snel een favoriet bij fans is geworden in Glasgow en hoopt het vliegtuig naar Qatar te nemen.

🕗 Duitsland vs Japan schema

In Japan is de tijd van de wedstrijd om 22.00 uur. Voor zijn aandeel in Duitsland is dat om 15.00 uur.

📺 Kanaal dat live Duitsland vs Japan uitzendt

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd tussen Duitsland en Japan voor heel Duitsland live zien op ARD en ZDF. In Japan dentsu inc. hebben overeenstemming bereikt over de verdeling van de WK-wedstrijden in Qatar voor heel JAPAN.

✔Bekijk Duitsland vs Japan live en direct online

Deze wedstrijden kunnen online worden bekeken via de verschillende webplatforms dentsu inc. in Japan.

In Duitsland zullen de emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via ARD en ZDF. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Duitsers. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...