Live Kijken Denemarken vs Tunesië: schema, kanaal, minuut voor minuut

Denemarken vs Tunesië komt overeen met de eerste wedstrijd van Groep D die behoort tot het WK 2022 van Qatar.

⚽Denemarken vs Tunesië

Denemarken speelt tegen Tunesië in de eerste wedstrijd die overeenkomt met Groep D van het WK in Qatar. De wedstrijd vindt plaats op 22 november in het onderwijsstadion. Van Mundialdeqatar.net laten we je alle informatie over deze wedstrijd, schema, kanalen, waar je live kunt kijken en minuut voor minuut.

Denemarken uit Frankrijk 98 is een andere selectie, de Red Dynamite komt uit een zeer goede UEFA-kwalificatieronde en dit is al de zesde deelname aan een WK. Ze zullen proberen de prestatie van het bereiken van de kwartfinales te bereiken.

Tunesië van zijn kant, bekend als de «Eagles of Carthago», is het Afrikaanse team dat een nieuwe afspraak kon maken na het verslaan van Mali in het laatste duel van de Afrikaanse kwalificaties, hun zesde deelname aan een Wereldbeker en de tweede opeenvolgende . Uit de groepsfase komen is de grote prestatie van de uitverkorene.

De bondscoach van het herenteam, Kasper Hjulmand, verwacht drie spannende duels:

“Frankrijk is een van de beste teams ter wereld met veel talent. Het wordt een tweede belangrijke wedstrijd tegen Frankrijk, waar alles te spelen is. Als we vooruitgang willen boeken, moeten we Tunesië kunnen verslaan, maar het is een sterk team dat we zullen tegenkomen.» zegt Kasper Hjulmand.

De aanvoerder van het herenteam, Simon Kjær, nam ook deel aan de loting van vanavond:

«We kijken enorm uit naar het WK en we zijn er trots op om tegen de beste ter wereld te spelen. We hebben een spannend zwembad. Het is geweldig om Frankrijk te ontmoeten. Een sterke rivaal, met wie we het afgelopen WK 0-0 speelden, en die we voor het WK twee keer zullen ontmoeten in de Nations League. Tunesië is een zeldzame tegenstander voor ons, maar het is altijd interessant om teams uit andere delen van de wereld te ontmoeten op een WK, en dan is er een nog onbekende tegenstander. We zullen naar het WK reizen om elke wedstrijd te winnen. We dromen ervan om met dit team prijzen te winnen en ik denk dat we nu kunnen zeggen dat we uit deze groep zullen komen.» zegt Simon Kjaer

🕗Tijdschema Denemarken vs Tunesië

In Denemarken is de speeltijd om 15.00 uur. Voor zijn aandeel in Tunis is dat om 14.00 uur.

📺 Kanaal dat live streamt Denemarken vs Tunesië

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Denemarken vs Tunesië live zien op DR en TV 2 voor heel Denemarken en op beIN Sports in heel Tunesië.

📺Bekijk Denemarken vs Tunesië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende DR- en tv-webplatforms voor heel Denemarken en op beIN Sport in Tunesië.

Over het algemeen zijn deze games te zien via de mobiele applicatie en Smart TV, je kunt alle 64 games live zien. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻