Brazilië vs Tunesië: schema, kanaal, live online kijken

Brazilië vs Tunesië ontmoeten elkaar op 27 september in een vriendschappelijke wedstrijd, als onderdeel van de voorbereiding van de twee teams op de finale van het WK 2022 in Qatar.

Het is gepland tussen 20 november en 18 december.

Dit wordt de tweede confrontatie tussen beide teams, aangezien ze op 6 juni 1973 al tegenover Tunesië in Brazilië stonden in het El Menzah Olympisch Stadion in Tunesië, de wedstrijd eindigde met de overwinning van het Braziliaanse team.

Het sambateam wil na 20 jaar afwezigheid terugkeren om het duurste toernooi ter wereld te bekronen

Tite, de coach van het Braziliaanse team, heeft ter voorbereiding op de wedstrijd de spelerslijst vrijgegeven.

Het Tunesische team werd geplaatst in Poule D met Frankrijk, Australië en Denemarken.

De Eagles of Carthage kwalificeerden zich voor de 2022 Qatar World Cup na het leiden van de tweede groepscompetities in de Afrikaanse kwalificatie voor het WK met 13 punten.

Ze versloegen Equatoriaal-Guinea, Zambia en Mauritanië en versloegen Mali op de beslissende dag na een 1-0 overwinning in de heenwedstrijd en een gelijkspel met 0-0 in de terugwedstrijd.

Aan de andere kant won het Braziliaanse team 5 World Cups, het zal een date zijn met de teams van Servië, Zwitserland en Kameroen, in de Groep G-competities van het WK 2022 in Qatar.

TITE’S VERDEAMARELA DOELSTELLINGEN GHANA IN FRANKRIJK! | Brazilië 3-0 Ghana | ABSTRACT

⏰ Schema Brazilië vs Tunesië


De tijd van de wedstrijd in Nederland is 20:30 uur.
In Brazilië is de tijd om 15.30 uur en aan de andere kant van het continent begint de wedstrijd om 17.30 uur. m. Mekka tijd, 16.30 uur m. Cairo tijd en 15.30 uur m. Tunesische tijd.

Het schema in Argentinië, Chili, Uruguay en Brazilië is om 15.30 uur.

Uren in Paraguay, Cuba, Bolivia, Venezuela, Cuba, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico Dezelfde dag, maar de wedstrijd begint naar verwachting om 14.30 uur.

Uren in Colombia, Ecuador, Peru, Panama en Mexico. In dit deel van de kaart het schema van het gevecht dat we de wedstrijd om 13.30 uur kunnen zien.

Schema Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama In deze Midden-Amerikaanse landen zullen we het gevecht beginnen ongeveer drie uur voordat we om 12.30 uur de ochtend zijn…

📺 Kanaal dat live uitzendt Brazilië vs Tunesië


In Nederland zullen we de wedstrijd in de NPO (NOS) kunnen zien.
Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd tussen Brazilië en Tunesië live in Brazilië zien op TV Globo.

De wedstrijd tussen Brazilië en Tunesië wordt live uitgezonden in Tunis en Afrika door beIN Sports 1 Premium, de exclusieve en enige zender van vriendschappelijke wedstrijden voorafgaand aan het WK 2022 in Qatar.

✅ Bekijk Brazilië vs Tunesië live en direct online

De wedstrijd Brazilië vs Tunis LIVE Online zullen we in Nederland kunnen zien door.

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het TV Globo-kanaal in Brazilië.

In Tunesië zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via SuperSport. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Plantel de Brasil para la Copa América 2024

Brasil es uno de los equipos más exitosos en la historia de la Copa América, ya que ha ganado el torneo nueve veces, lo...

Canales y Grupos de Telegram para ver la Final Mundial de Qatar 2022 en VIVO Online

Si lo que estas buscando canales o grupos de telegram para ver y seguir el mundial en vivo online, te comento que estas en...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...
%d