Brazilië vs Servië: schema, kanaal, live kijken

Het Braziliaanse team neemt het op 24 november op het WK in Qatar op tegen Servië.

De wedstrijd vindt plaats in het Lusail National Stadium in Qatar, een stadion dat exclusief voor het WK is gebouwd en een capaciteit heeft van 80.000 fans.

Het stadion ligt op ongeveer 23 km van het Westin Doha Hotel & Spa, het hotel waar het Braziliaanse team zal verblijven tijdens het WK.

Brazilië stond al tegenover Servië tijdens het laatste WK, in Rusland en won de wedstrijd met 2×0.

Het huidige Servië behoorde tot het voormalige Joegoslavië en als we de geschiedenis van de wedstrijden van Brazilië tegen Joegoslavië in WK’s volgen, overheerst de balans.

Het Braziliaanse team heeft een nederlaag in 1930, in de eerste beker in de geschiedenis, een overwinning in 1950 en twee gelijke spelen in 1954 en 1974.

Na deze wedstrijd, op de 28e, nemen ze het op tegen Zwitserland in het Ras Abu Aboud-stadion, in de havenregio van Doha, en sluiten ze de eerste fase af tegen Kameroen, op 2 december, opnieuw in de Lusail National.

🕓Brazilië vs Servië schema

In Brazilië is de tijd van de wedstrijd om 16.00 uur. Voor zijn aandeel in Servië is het om 21.00 uur.

📺 Kanaal dat live uitzendt Brazilië vs Servië

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Brazilië vs Servië live in Brazilië zien op TV Globo Brunei Cristal-Astro. In Servië heeft RTS afgesproken om de WK-wedstrijden in Qatar over het hele land te verdelen.

✔Bekijk Brazilië vs Servië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het TV Globo Brunei Cristal-Astro-kanaal in Brazilië.

In Servië zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via RTS. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...