Brazilië vs Servië: schema, kanaal, live kijken

Het Braziliaanse team neemt het op 24 november op het WK in Qatar op tegen Servië.

De wedstrijd vindt plaats in het Lusail National Stadium in Qatar, een stadion dat exclusief voor het WK is gebouwd en een capaciteit heeft van 80.000 fans.

Het stadion ligt op ongeveer 23 km van het Westin Doha Hotel & Spa, het hotel waar het Braziliaanse team zal verblijven tijdens het WK.

Brazilië stond al tegenover Servië tijdens het laatste WK, in Rusland en won de wedstrijd met 2×0.

Het huidige Servië behoorde tot het voormalige Joegoslavië en als we de geschiedenis van de wedstrijden van Brazilië tegen Joegoslavië in WK’s volgen, overheerst de balans.

Het Braziliaanse team heeft een nederlaag in 1930, in de eerste beker in de geschiedenis, een overwinning in 1950 en twee gelijke spelen in 1954 en 1974.

Na deze wedstrijd, op de 28e, nemen ze het op tegen Zwitserland in het Ras Abu Aboud-stadion, in de havenregio van Doha, en sluiten ze de eerste fase af tegen Kameroen, op 2 december, opnieuw in de Lusail National.

🕓Brazilië vs Servië schema

In Brazilië is de tijd van de wedstrijd om 16.00 uur. Voor zijn aandeel in Servië is het om 21.00 uur.

📺 Kanaal dat live uitzendt Brazilië vs Servië

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Brazilië vs Servië live in Brazilië zien op TV Globo Brunei Cristal-Astro. In Servië heeft RTS afgesproken om de WK-wedstrijden in Qatar over het hele land te verdelen.

✔Bekijk Brazilië vs Servië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het TV Globo Brunei Cristal-Astro-kanaal in Brazilië.

In Servië zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via RTS. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Ver Argentina vs Holanda en VIVO Online: Minuto a Minuto

Argentina vs Holanda en VIVO Online, Minuto a Minuto este Viernes 9 de Diciembre del 2022 a las 16 horas Argentina y 20:00...

Ver Estados Unidos vs Iran en VIVO Online 👇: Minuto a Minuto

Estados Unidos vs Iran en VIVO Online es seguramente lo que estas buscando, y acá esta lo que esta la respuesta a eso. Pero...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...
A %d blogueros les gusta esto: