Brazilië versus Zwitserland: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Brazilië vs Zwitserland , een geweldige  FIFA World Cup  Groep G-strijd die zal plaatsvinden op maandag 28 november 2022  in  Stadium 974  in Qatar. Brazilië vs Zwitserland  lijkt op papier een gemakkelijke wedstrijd voor Brazilië, maar het kan op de speeldag heel anders zijn en eindigen in een zeer spannende nationale teamwedstrijd.

Je hoeft niet ver de geschiedenis in te gaan, want op het laatste WK in 2018 eindigde Brazilië als beste van hun groep net voor de Zwitser. Wordt dit jaar een herhaling? De twee partijen  ontmoetten elkaar in het verleden negen keer  , waarbij Brazilië drie wedstrijden won, Zwitserland twee en vier wedstrijden die in een gelijkspel eindigden.

Brazilië  staat op nummer 1 in de FIFA-ranglijst, maar veel mensen zijn het daar niet mee eens, aangezien ze sinds… 2002 niet meer hebben gewonnen. Ja, ze hebben een record van 5 overwinningen, maar  het rechtvaardigt deze machtsranglijst nauwelijks  .

Zwitserland staat daarentegen op de  16e plaats  op die lijst. Beide teams eindigden als beste van hun respectievelijke poules tijdens de kwalificaties, waarbij Brazilië Argentinië versloeg  voor de eerste plaats en Zwitserland de Euro Cup-winnaar  Italië versloeg  .

Brazilië maakte de weg vrij voor het WK met een record  van 17 wedstrijden  zonder verlies (14 overwinningen en 3 gelijke spelen). Ze scoorden in totaal  40 doelpunten  en scoorden slechts 5 keer. Ja, zoals we kunnen zien, stond de Braziliaanse aanval in brand terwijl hun verdediging net zo sterk leek. 

De  Zwitsers  wonnen 5 wedstrijden en speelden 3 gelijk, met een doelsaldo van 15:2. Dus dit spel zou wel eens een nagelbijter kunnen worden.

Het algemene record spreekt voor de Brazilianen die  5 World Cups hebben gewonnen  en in totaal 6 keer als tweede, derde of vierde zijn geëindigd. Maar de Zwitsers staan ​​bekend als een zeer veerkrachtig team dat nooit opgeeft en niet bezwijkt onder druk.

Brazilië onderscheidt zich door de historische  Dani Alves  die deel zal uitmaken van de lijst, en heeft ook geweldige spitsen zoals Antony (Manchester United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar Jr. (PSG), Pedro Raphinha (Barcelona), Richarlison (Tottenham Hotspur), Pedro (Flamengo), Rodrygo (Real Madrid) en Vinicius Jr. (Real Madrid).

🕘Schema Brazilië vs Zwitserland

In  Brazilië is de speeltijd om 12.00 uur . Voor zijn deel in Zwitserland zal het om 17.00 uur zijn.

Kanaal dat live uitzendt tussen Brazilië en Zwitserland

In  Brazilië zijn TV Globo en Sport TV  de zenders die verantwoordelijk zijn voor het uitzenden van de WK-wedstrijden  . Beide zenders zijn  pioniers op het gebied van televisie en sport in Brazilië .

In Zwitserland wordt het hele  WK voetbal  uitgezonden door  SRG SSR .

Zie Brazilië vs Zwitserland live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van het  TV Globo -kanaal  in Brazilië.

In Zwitserland zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via  SRG SSR . Zowel op de website als op de mobiele applicatie en Smart TV kun je de 64 wedstrijden live bekijken . Ervaren commentatoren nemen plaats achter de microfoons. 

Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Los récords que espera Messi en la Final contra Francia

Lionel Messi, el capitán de la selección argentina, tiene la oportunidad de establecer varios récords cuando juegue la final Mundial de Catar 2022 contra...

Mejores jugadores extranjeros con más goles en el Manchester United

En la ilustre historia del Manchester United Football Club, una gran cantidad de talentos extranjeros han aparecido en el campo de Old Trafford y...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...
%d