België versus Marokko: schema, kanaal, LIVE kijken, minuut voor minuut

België , gerangschikt nummer 2 door de FIFA, neemt het   op zondag  27 november op tegen Marokko  in een  Groep F- wedstrijd in het Al Thumama-stadion in Doha , Qatar  .

Natuurlijk zal  België  de grote  favoriet  zijn om deze wedstrijd te winnen, die erg krap belooft te worden, maar op de een of andere manier vinden ze altijd een manier om teleur te stellen op het grote podium.

De Rode Duivels zijn het enige team dat op nummer 1 van de wereld staat zonder een Wereldbeker of continentale trofee te winnen.

De kwalificatierondes verliepen vlot voor de Belgen, die  zes van hun partijen wonnen  en slechts twee gelijkspeelden. Ze eindigden voor Wales en Tsjechië in hun kwalificatiegroep. 

Marokko, aan de andere kant, had een play-off van twee wedstrijden tegen Congo nodig om de finale te halen na een 2-1 nederlaag tegen Egypte in de AFCON kwartfinales. Ze bereikten de achtste finales in 1986, maar het zal erg moeilijk voor ze worden om deze prestatie te herhalen in Qatar 2022.

De  Rode Duivels  zijn duidelijke favorieten om deze wedstrijd te winnen en ze hebben zowel de vaardigheid als de ervaring om de klus te klaren. Ze werden ook  twee keer derde op het WK  . 

Ze zullen echter de  Marokkaanse Atlas Lions op de voet volgen  , die waarschijnlijk zullen vertrouwen op hun tegenaanval in de hoop een van de teams te verrassen die de meeste kans heeft om alles te winnen.

Hoe het ook zij, we staan ​​voor een wedstrijd tussen België en Marokko. Daarom laat ik je het SCHEMA, KANAAL en HOE JE LIVE ZIEN. Oh! Ik was het bijna vergeten, je kunt het ook van minuut tot minuut volgen.

🕘Schema België vs Marokko

In  België is de speeltijd om 14.00 uur en in  Marokko zal het ook om 14.00 uur zijn.

📺Kanaal dat live uitzendt tussen België en Marokko

In het  Belgische  land is het  WK live  en rechtstreeks te zien via de uitzending van  RTBF, VRT .

Bekijk RTBF LIVE :  www.rtbf.be

In Marokko kun je beIN SPORTS CONNECT live bekijken .

🔻Zie België vs Marokko Live en Direct Online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van de   RTBF -zender in België.

Van zijn kant is het in  Marokko ook live online te zien en te volgen op de online  platforms  beIN SPORTS CONNECT .

Dit betekent dat we via deze middelen, zowel web als mobiele apparaten, het live en live online kunnen bekijken. Over het algemeen zijn deze wedstrijden te zien via  de mobiele applicatie en Smart TV, je kunt de 64 wedstrijden live bekijken  . Ervaren commentatoren nemen plaats achter de microfoons.

 Minuut bij minuut

🔻
🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...