Bekijk Spanje vs Japan live online: minuut voor minuut

De FIFA Wereldbeker 2022 is in volle gang en er staat meer actie op donderdag 1 december op het programma. De actie van de dag omvat een opmerkelijke confrontatie in Groep E tussen Japan en Spanje.

Na een indrukwekkende prestatie tegen Duitsland kon Japan dat momentum niet voortzetten en verloor zondag met 1-0 van Costa Rica. Ondertussen leek Spanje dit weekend te gaan winnen van de Duitsers, maar Niclas Füllkrug scoorde in de 83ste om een ​​1-1 gelijkspel af te dwingen.

Kan Japan nog een schokkende overwinning behalen om door te gaan naar de achtste finales? Of zal Spanje Groep E buitensluiten met een andere dominante inspanning?

Japan vs Spanje LIVE Online

Japan blinkt defensief uit , maar het zal moeilijk worden om Spanje te verslaan. De Spanjaarden scoorden elf keer in hun laatste drie wedstrijden, meer doelpunten dan de Japanners in hun laatste vijf wedstrijden samen (vijf).

De aanval van Spanje vertraagt ​​ook niet, met 24 schoten (11 op doel) in hun eerste twee WK-wedstrijden tot nu toe. Gezien het feit dat Japan één doelpunt toestond en slechts vier schotpogingen van Costa Rica zag, denk ik echt dat de Japanners te overweldigd zullen zijn door de aanval van Spanje.

Spanje vs Japan, het zal een van die wedstrijden zijn die niemand ter wereld zal willen missen. Voor beiden moeten ze vooral alles in het stadion achterlaten. Zeer goed spel, daarom laat ik je van minuut tot minuut LIVE online.

▶️Zie Spanje vs Japan minuut voor minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻