Bekijk Portugal vs Zuid-Korea Live: minuut voor minuut

Zuid-Koreaanse spelers en fans huilden na het verlies van hun tweede groepswedstrijd tegen Ghana, waardoor het Aziatische team een ​​overwinning nodig had van het reeds gekwalificeerde Portugal en Ghana moest verliezen van Uruguay om een ​​echte kans te hebben om zich te kwalificeren voor de achtste finales.

🟢Portugal vs Zuid-Korea Live👇

Verwacht een drukke wedstrijd, want Korea heeft goals nodig in deze wedstrijd, ze moeten winnen om enige kans te maken op de knock-outfase, terwijl Portugal waarschijnlijk enkele van hun belangrijkste spelers rust zal geven nadat ze hun plaats in de achtste finales hebben geboekt. . .

Het WK-duel tussen Zuid-Korea en Portugal in 2022 wordt de tweede tussen de twee landen . Zuid-Korea versloeg Portugal met 1-0 in de vorige WK-wedstrijd in 2022. Onze preview bevat meer details over de WK-wedstrijd tussen Zuid-Korea en Portugal in 2022.

Zuid-Korea is weer een van de beste teams om naar te kijken tijdens het WK 2022 . Ze waren gastheer van het toernooi van 2002 en willen hun ervaring meenemen naar het grote evenement in 2022. Het laatste nieuws dat topster Heung-min Son het WK 2022 zou kunnen missen vanwege een blessure, zou de Koreaanse fans echter van streek maken, gezien de rol hij speelde in het toernooi van 2018.

Portugal heeft nooit zonder voetbaltalent gezeten . Ze komen in het WK 2022 nog hongeriger naar trofeeën. Cristiano Ronaldo blijft een van de favorieten van hoofdtrainer Fernando Santos. Een doelpunt voor CR7 in het WK 2022 zal een ander verhaal zijn voor de 37-jarige die het meeste net zou hebben in vijf verschillende WK’s. Andere opmerkelijke talenten voorafgaand aan het toernooi van 2022 zijn Joao Felix, Diogo Jota, Bruno Fernandes, Ruben Neves, Bernado Silva en ander toptalent.

Kijk LIVE Portugal vs Zuid-Korea

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms  van de hierboven genoemde kanalen.

In Korea zullen emoties met betrekking tot het  WK in Qatar  beschikbaar zijn via  RTS  . Zowel op de website als op de mobiele applicatie en Smart TV kun je alle 64 wedstrijden live bekijken . Ervaren commentatoren nemen plaats achter de microfoons.

🟢Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻