Argentinië vs Saoedi-Arabië, schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Het Argentijnse nationale voetbalteam begint op 22 november in de eerste ronde van de groepsfase aan zijn WK-campagne van 2022 tegen Saoedi-Arabië.

⚽Argentinië vs Saoedi-Arabië

Argentinië komt zeer gemotiveerd aan bij deze eerste wedstrijd van het WK 2022 in Qatar. Deze wedstrijd wordt op 22 november gespeeld in Iconic Stadium. We zullen deze wedstrijd in Argentinië live kunnen zien op TYC SPORT en TV Publica. Terwijl Spanje de vergadering zal zien via TVE en Teledeporte

Na de loting die begin april plaatsvond, bleef Argentinië steken in Groep C van het WK 2022. Naast Saoedi-Arabië, de rivaal van het debuut, zijn er de teams van Mexico en Polen, teams die ook streven naar kwalificeren voor de volgende fase van het toernooi.

Het Argentijnse team komt van het winnen van de Finalissima tegen Italië en na het spelen van een epische vriendschappelijke wedstrijd waarin ze met 5-0 wonnen met alle doelpunten van Messi.

Het Argentijnse team dat op dit moment bekend staat als de Scaloneta heeft geen officiële vriendschappelijke wedstrijd, maar de verwachting is dat het Brazilië zal ontmoeten in de wedstrijd die was uitgesteld in de kwalificaties.

Saoedi-Arabië kent van 17 tot 27 september een reeks vriendschappelijke wedstrijden, de fase van de voorbereidingsperiode van het Saoedische team voor het WK, waarin het Saoedische team twee wedstrijden speelt, eerst tegen een Ecuadoraans team Op 23 september in het «Nueva Condomina»-stadion, terwijl de tweede wedstrijd op de 27e van dezelfde maand zal zijn tegen het nationale team van de Verenigde Staten.

De Saoedische Groenen zullen hun voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar in november in de derde fase van november in de Emirati-stad Abu Dhabi afronden, waar ze twee vriendschappelijke wedstrijden zullen spelen, waarvan de eerste op 6 november tegen IJsland is, na 4 dagen. ontmoet Panama, hoewel het de laatste vriendschappelijke wedstrijd zal zijn voor het WK 2022 van Qatar tegen Kroatië op de 16e van dezelfde maand in de Saoedische hoofdstad Riyad.

🕖Tijdschema Argentinië vs Saoedi-Arabië

We zullen de wedstrijd tussen Argentinië en Saoedi-Arabië om 7 uur kunnen zien, dit is het moment voor heel Argentinië.

In Saoedi-Arabië is de speeltijd om 13.00 uur.

📺 Kanaal dat Argentinië versus Saoedi-Arabië uitzendt

In Saoedi-Arabië zullen we de wedstrijd kunnen zien op de kanalen van de Qatar beIN Sports-groep, de exclusieve exploitant van het WK 2022. Naast satellietuitzendingen stelt het Qatari-netwerk zijn volgers in staat om evenementen te bekijken die worden uitgezonden op hun digitale schermen door te abonneren op de beIN Connect-service.

In Argentinië kunnen we het live zien op TYC SPORT en op Direct Public TV.

In de rest van de wereld wordt de wedstrijd tussen Argentinië en Saoedi-Arabië op deze kanalen uitgezonden.

🟢Bekijk Argentinië vs Saoedi-Arabië LIVE online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende TYC Sport-webplatforms en Public TV. In Arabië kunnen we het zien via beIN Connetc en als we zijn geabonneerd, kunnen we het online zien.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...