Argentiniƫ vs Mexico: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Dit zal zonder twijfel  een van de meest opwindende wedstrijden  zijn om naar te kijken in de WORLD CUP Groep C,  ArgentiniĆ« vs. Mexico , dit is de tweede wedstrijd voor beide teams.

De wedstrijd staat gepland op  zaterdag 26 november om 14:00 uur US EST, 19:00 uur GMT UK en 22:00 uur lokale tijd  .

Het wordtĀ gespeeld in hetĀ Lusail StadiumĀ in QatarĀ .Ā De Argentijnen willen voortbouwen op een sterke prestatie op deĀ Ā Copa AmĆ©ricaĀ (ze wonnen het in 2021) en … dit kan Ā de laatste dansĀ  vanĀ Lionel MessiĀ zijn Ā op het WK-podium, een toernooi dat hij nooit won.

ArgentiniĆ«  komt zeer gemotiveerd aan bij deze tweede wedstrijd van het WK 2022 in Qatar . ArgentiniĆ« vs Mexico zullen we live kunnen zien op TYC SPORT en Public TV. Terwijl Spanje de vergadering zal zien via TVE en Teledeporte .

Tata Martino  geeft leiding aan het Mexicaanse team en kent de Argentijnen goed . Dat gezegd hebbende, heeft Mexico ArgentiniĆ« niet verslagen sinds hun 1-0 overwinning op de Copa AmĆ©rica in 2004. ArgentiniĆ« won twee wereldtitels in 1978 en 1986. Beide teams staan ā€‹ā€‹in de top 10 van FIFA: #4 voor ArgentiniĆ« en #9 voor Mexico.

Mexico eindigde op de tweede plaats tijdens de kwalificatiefase van de  CONCACAF. De veteranen van zijn ploeg, de doelman  Guillermo Ochoa  (36) en de aanvoerder en middenvelder van Real Betis uit LaLiga,  AndrĆ©s Guardado  (35), zullen samen met  Lionel Messi  uit La Albiceleste voor de laatste keer genieten van het grote podium. Ā«La SelecciĆ³nĀ» versloeg onlangs ItaliĆ« met een score van 3-0 en ze zien er zo klaar uit als ze kunnen zijn.

ArgentiniĆ« , beroemd om zijn rijke voetbaltraditie, is een van de beste nationale voetbalteams ter wereld . Dit is niet verwonderlijk gezien de populariteit van voetbalspellen in Latijns-Amerika.

Over het algemeen presteerden de blauw-witten erg goed tijdens de WK-kwalificaties. Ze speelden 17 wedstrijden, wonnen er 11 en hadden zes gelijke spelen. Bovendien scoorden ze 27 goals en kregen ze er slechts acht tegen. Verrassend genoeg was hun legende Lionel Messi de topscorer met zeven doelpunten. Hij werd vergezeld door Lautaro MartĆ­nez, die evenveel doelpunten maakte.

Evenzo was El Tri zeer succesvol tijdens de WK-kwalificaties. Ze verdienden hetzelfde aantal punten als Canada, dat het hoogst gerangschikte team in de kwalificaties was. Om precies te zijn, het enige verschil tussen Canada en Mexico was het doelsaldo.

Interessant is datĀ The White en Sky BluesĀ 17 keer tegenover The Tricolors stonden.Ā Voor het grootste deel waren de Argentijnen het meest succesvol.Ā 

āš½ļøDe spelers die we moeten volgen in MEXICO en ARGENTINI

Voor Mexico  : aanvaller  RaĆŗl JimĆ©nez  (Wolverhampton),  AndrĆ©s Guardado  (Real Betis),  Edson Ɓlvarez  (Ajax), centrale verdediger  HĆ©ctor Moreno  (4e WK-optreden) en doelman  Guillermo Ochoa  (5e WK-optreden). Wereld).

Voor ArgentiniĆ«  :  Lionel Messi  natuurlijk. Het WK is een van de zeldzame trofeeĆ«n die in zijn carriĆØre ontbreken. Lauturo MartĆ­nez  (Inter Milaan),  Ćngel Di MarĆ­a  (Juventus de TurĆ­n),  Giovani Lo Celso  (Villareal) en Aston Villa-doelman  Emiliano MartĆ­nez  .

šŸ”®ARGENTINI VERSUS MEXICO VOORSPELLING

Als we het hebben over onze kansen en voorspellingen tussen Argentiniƫ en Mexico, kunnen we wijzen op het belang van traditie.

Dat wil zeggen, het Argentijnse team is succesvoller geweest op het gebied van wedstrijden en onderlinge competities in het algemeen. Bij uitzondering won Mexico slechts twee keer van de Blauw-Wit. Hierdoor neigt onze voorspelling tussen ArgentiniĆ« en Mexico meer in de richting van het winnen van ArgentiniĆ«.

Alle hierboven genoemde informatie maakt de kans dat ArgentiniĆ« Mexico verslaat vrij klein. Om het nog spannender te maken, kunnen fans de kansen tussen ArgentiniĆ« en Mexico en niet-frequente gokopties bekijken.

Daarnaast is het belangrijk om te zeggen dat de Argentijnen veel meer supersterspelers in hun team hebben. In het bijzonder zijn enkele van de beste spelers Lionel Messi, Ɓngel Di MarĆ­a, MartĆ­nez Lautaro, Paulo Dybala, enz. Toch denken we dat er genoeg mogelijkheden zijn voor Mexico om hun fans en gokexperts te verrassen.

šŸ•˜Schema ArgentiniĆ« vs Mexico

In  ArgentiniĆ« is de tijd van de wedstrijd om 16.00 uur  lokale tijd. Voor zijn aandeel in  Mexico is het om 13:00 uur.

šŸ“ŗKanaal dat ArgentiniĆ« vs Mexico uitzendt

In  Mexico  zijn er meerdere manieren om de verschillende WK-wedstrijden te bekijken, zoals  Sky Sports (64 wedstrijden) TUDN/TV Azteca (32 wedstrijden) Vix+ (8 wedstrijden)

In  ArgentiniĆ«  kunnen we het  live zien op TYC SPORT  en op Direct Public TV.

In de rest van de wereld wordt de wedstrijd ArgentiniĆ« vs. Saoedi-ArabiĆ« op deze kanalen uitgezonden .

ā–¶ļøZie ArgentiniĆ« vs MexicoĀ Ā LIVE en DIRECT online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende  webplatforms van TYC Sport en Public TV . In ArabiĆ« kunnen we het zien  via beIN Connetc  en als we zijn geabonneerd, kunnen we het online zien.

Minuut bij minuut

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»