Argentinië vs Jamaica: schema, kanaal, live online kijken

Argentinië vs. Jamaica staan ​​tegenover elkaar in een internationale vriendschappelijke wedstrijd die zeker niemand zal willen missen, vooral na het zien van de uitstekende prestatie tegen Honduras, dat hen met 3-0 versloeg met een uitstekende Messi.

Hiermee begint het Argentijnse team voor de laatste vriendschappelijke wedstrijd de laatste details te bepalen voor het WK Qatar 2022. Naar verwachting zal DT Lionel Scaloni in deze wedstrijd de 26 die zijn opgeroepen voor het toernooi dat op 20 november begint, hebben geliquideerd .

Na een goede nacht waarin Lionel Messi zijn voetbalmagie op het veld liet zien en twee doelpunten scoorde en bijdroeg aan een doelpunt tegen Honduras, de Argentijnse aanvoerder die een prachtig cadeau heeft met zijn team Paris Saint-Germain, zijn genialiteit met zijn land en zijn dromen op het WK in qatar.

Messi leidde Argentinië om hun wedstrijd met Honduras te controleren en won gisteravond met 3-0 in een vriendschappelijke wedstrijd in Miami, terwijl Argentinië zijn stijl blijft ontwikkelen met nog twee maanden te gaan voor de start van het WK 2022 in Qatar.

Deze overwinning breidde de ongeslagen reeks van Argentinië uit tot 34 wedstrijden, en Argentinië speelt volgende dinsdag opnieuw een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jamaica in New Jersey.

Tweevoudig wereldkampioen Argentinië behoort tot de favorieten om het WK in Qatar te winnen en speelt op 22 november hun eerste wedstrijd van de groepsfase tegen Saoedi-Arabië.

De Argentijnse aanvoerder bevestigde dat hij gefocust is op het WK van 2022 in Qatar, maar hij hoopt ook te blijven schitteren bij Paris Saint-Germain.

“WE ZIJN BEZORGD, MAAR WE MOETEN KALM ZIJN. WE HEBBEN EEN GEWELDIG TEAM VOOR HET WERELDBEKER. DAAR MOETEN WE STAP VOOR STAP GAAN. WIJ (ARGENTINI) GENIETEN VAN ELK MOMENT DAT WE SAMEN ZIJN EN BEREIDEN ONS ERNSTIG VOOR» .

ZEI MESSI

De Argentijnse coach Lionel Scaloni van zijn kant uitte zijn trots op Messi en zei:

«HET BELANGRIJK IS DAT JE GOED EN COMFORTABEL BENT, EN GENIET VAN VOETBAL SPELEN, ALS JE HET NIET GENIETEN, IS HET SLECHT. IK DENK DAT HIJ PLEZIER HEEFT.» IN ZIJN TEAM (SAINT-GERMAIN) EN DAT IS BELANGRIJK, IEDEREEN KIJKT DAAR MET PLEZIER. «ZOALS IK ER VAN GENIETEN OP HET VELD EN HOE MEER WIJ ER VAN GENIETEN, ZIET IK HET GOED EN GELUKKIG, EN IK HOOP DAT HET BLIJFT.»

🕔Argentinië vs Jamaica schema


De wedstrijd voor Nederland zou woensdag 28 september om 02.00 uur zijn.

De wedstrijd wordt gespeeld om 21.00 uur voor Argentinië. In Honduras kunnen we de wedstrijd om 18.00 uur zien.

Het schema in Argentinië, Chili, Paraguay, Uruguay en Brazilië is om 21:00 uur.

Uren in Cuba, Bolivia, Venezuela, Cuba, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico Dezelfde dag, maar de wedstrijd begint naar verwachting om 20.00 uur.

Uren in Colombia, Ecuador, Peru, Panama en Mexico. In dit deel van de kaart begint de tijd van de hoofdwedstrijd zeker om 19.00 uur.

Schema Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama In deze Midden-Amerikaanse landen zullen we de strijd ongeveer drie uur eerder laten beginnen, namelijk om 18:00 uur ‘s ochtends

📺Kanaal Argentinië vs Jamaica


Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kanaal dat deze game live laat zien, vertel ik je dat het live en direct te zien is op verschillende kanalen die ik hieronder laat.

In Nederland is de wedstrijd Argentinië vs. Jamaica live te zien op Free, beIN SPORTS CONNECT, beIN Sports 1

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻