Argentiniƫ vs Honduras: schema, kanaal, live kijken

Argentiniƫ vs. Honduras komt overeen met een vriendschappelijke wedstrijd van FIFA-datum die op vrijdag 23 september wordt gespeeld. Kom alles te weten over deze wedstrijd. Schema, kanaal en live kijken.

Messi’s ArgentiniĆ« is al in de Verenigde Staten om op dit terrein 2 vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Honduras is de eerste vriendschappelijke wedstrijd die we kunnen zien sinds 21:00 uur in ArgentiniĆ«. Het wordt gespeeld in Miami in het Sun Life Stadium. Volgens verschillende media zijn er al meer dan 50.000 tickets verkocht voor deze vriendschappelijke wedstrijd tussen ArgentiniĆ« en Honduras.

De vriendschappelijke wedstrijd zal naar verwachting de verschillende niveaus van de teams zien, dus we kunnen de verschillende sterren van het lichtblauw en wit zien, zoals het geval is bij spelers als Lionel Messi, Lautaro MartĆ­nez, Ɓngel Di MarĆ­a, Rodrigo De Paul, NicolĆ”s Otamendi en de rest van de sterren van het Argentijnse nationale team. Een paar dagen later staan ā€‹ā€‹ze tegenover Jamaica.

Het Argentijnse team speelt tegen de teams uit Noord- en Midden-Amerika, de CONCACAF, aangezien het Mexico zal ontmoeten in de groepsfase van het WK 2022 in Qatar, nadat het samen met Mexico, Polen en Saoedi-Arabiƫ in Groep C was getrokken.

De lijst met spelers die uit ArgentiniĆ« zijn opgeroepen voor deze vriendschappelijke wedstrijd is degene die we al kunnen wachten op het volgende WK. Op de spelerslijst staan ā€‹ā€‹keepers: Emiliano MartĆ­nez, Franco Armani, Juan Musso en JerĆ³nimo Rulli. In de verdedigingslinie: Gonzalo Montel, Nahuel Molina, GermĆ”n Pezzella, Facundo Medina, Christian Romero, Nihuen PĆ©rez, Lucas MartĆ­nez-Quarta, NicolĆ”s Otamendi, Lisandro MartĆ­nez, NicolĆ”s Tagliafico, Marcos AcuƱa. Op het middenveld: Leandro RodĆ­guez, Guido Enzo FernĆ”ndez, Rodrigo de Paul, Palacios, Alejandro GĆ³mez, Giovanni Lo Celso, Alexis McAlister, Ɓngel Di MarĆ­aā€¦ Wat de aanvalslinie betreft, omvatte de lijst: Paulo Dybala, Ɓngel Correa, Lionel Messi, Thiago Almeida, NicolĆ”s GonzĆ”lez, JoaquĆ­n Correa, Lautaro MartĆ­nez, JuliĆ”n Ɓlvarez.

Honduras van zijn kant, na het spelen met Argentiniƫ, zal het opnemen tegen Guatemala.

Dit Caribische team is enthousiast over dit vriendschappelijke duel, maar voor de Bicolor gaat het verder, aangezien het kan profiteren van een slechte nacht voor de albiceleste en de ongeslagen van 11 wedstrijden kan wegnemen.

šŸ•” Schema ArgentiniĆ« vs Honduras

De wedstrijd wordt gespeeld om 21.00 uur voor Argentiniƫ. In Honduras kunnen we de wedstrijd om 18.00 uur zien.

Het schema in Argentiniƫ, Chili, Paraguay, Uruguay en Braziliƫ is om 21:00 uur.

Uren in Cuba, Bolivia, Venezuela, Cuba, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico Dezelfde dag, maar de wedstrijd begint naar verwachting om 20.00 uur.

Uren in Colombia, Ecuador, Peru, Panama en Mexico. In dit deel van de kaart begint de tijd van het gevecht dat we het hoofdgevecht kunnen zien, zeker om 19.00 uur.

Schema Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama In deze Midden-Amerikaanse landen zullen we de strijd ongeveer drie uur eerder beginnen, namelijk om 18:00 uur, de ochtend ā€¦

šŸ“ŗKanaal ArgentiniĆ« vs Honduras

Voor degenen die geĆÆnteresseerd zijn in het kanaal dat deze game live laat zien, vertel ik je dat het live en direct te zien is op verschillende kanalen die ik hieronder laat.

In Argentiniƫ zullen we het live en rechtstreeks kunnen zien op TYC SPORT, online uitgezonden via haar website of TyC Sport Play.

Dit is ook live te zien op andere kanalen en platforms zoals Telecentro Play, CablevisiĆ³n Flow en DirecTV GO.

āœ”Bekijk ArgentiniĆ« vs Honduras live online

We zullen deze wedstrijd live en direct kunnen zien op het reeds genoemde kanaal en live online op de website van de reeds genoemde kanalen, die we, om online in HD af te stemmen, naar het web moeten gaan.

Voor degenen die live willen kijken of online willen streamen, zeg ik je dat het de leiding zal hebben over je TyC Sports Play-applicatie. Daarnaast komen er nog andere platformen beschikbaar, zoals Telecentro Play, CablevisiĆ³n Flow en DirecTV GO.

In andere landen zullen we het live online kunnen zien op DAZN.

šŸ”“Veelgestelde vragen

Wanneer spelen Argentiniƫ vs Honduras?

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Argentiniƫ en Honduras speelt aanstaande vrijdag 23 september 2022.

Hoe laat is de wedstrijd tussen Argentiniƫ en Honduras?

Het schema voor Uruguay is om 21.00 uur in Argentiniƫ, om 19.00 uur in Honduras.

Op welk kanaal worden Argentiniƫ vs Honduras uitgezonden of uitgezonden?

We zullen de wedstrijd in Argentiniƫ kunnen zien via de uitzending van TYC SPORT.

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»

MIRA POR SI TE LO PERDISTEšŸ”»