Wales vs Iran: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Dag 4 af 2022 FIFA World Cup i Qatar vil se  Wales  tage imod  Iran  i gruppe B  fredag ​​den 25. november kl. 10:00 britisk tid (11:00 CST)  . Kampen spilles på Al Rayyan Stadium i Al Rayyan.

⚽️Wales vs Iran

Det tog 64 år for Wales   igen at kvalificere sig til VM efter knebent besejret Ukraine i Cardiff med en scoring på 1-0. Wales møder Team USA først. USA, i sin åbningskamp . Og de er favoritter til at vinde deres anden kamp mod Iran, som spiller deres første kamp mod England.

Der  er ingen historik  i denne kamp, ​​da de to hold aldrig har mødt hinanden i international konkurrence før. Vejen til VM i Qatar var  ikke let  for waliserne, da de konkurrerede i samme kvalifikationsgruppe som nr. 1, Belgien, før de fik en svær sejr mod Ukraine. Dette vil være Wales’ første tur til VM siden…  1958  !

Ingen forventer, at Iran vinder denne. Men VM har før set  større forstyrrelser  . Og med en god blanding af lokale talenter og internationale spillere, vil iranerne søge i det mindste at sikre et trækpunkt. Lad os ikke glemme, at Iran var det første hold, der kvalificerede sig til VM fra den asiatiske zone.

Wales har en stor chance for at nå næste fase af turneringen, men for at gøre det skal de vinde mod Team Melli. Selvom Bale ikke havde en god sæson, er han stadig den bedste spiller på det walisiske hold. Han kan lide at spille for Dragons og giver altid alt, når han spiller for landsholdet. Alene hans tilstedeværelse forbedrer oddsene for Wales vs Iran for det europæiske hold.

I mellemtiden er Irans stjernespillere Mehdi Taremi, Sardar Azmoun og Alireza Jahanbakhsh ikke i nærheden af ​​Bales kaliber . Derfor er det at spille som et hold og etablere et stærkt forsvar det eneste, der kan redde Dragan Skocics gennemsnit og forbedre hans Wales vs. Iran odds.

Program Wales vs Iran

I  Wales vil kamptidspunktet være kl. 10.00 . For hans del i  Iran vil det være kl . 01.00 .

📺Channel Broadcasting Wales vs Iran

WALSISK:

I  Wales er der masser af muligheder for at se  2022 FIFA World Cup  på dit tv. BBC har   forbeholdt sig retten til at vise  kampen England mod Iran  på tv for fodboldfans over hele landet. Hvis du vil se livestreamen, kan du abonnere på  BBC Iplayer .

IRAN:

I Iran vil den være tilgængelig på  beIN sports . Så for at se begivenheden på dit tv, skal du have en satellit-tv-forbindelse til kanalen på din boks. 

Det kan interessere dig:  Kanaler, der sender VM

Se Wales vs Iran  LIVE og DIREKTE online

Denne fremragende kamp kan ses LIVE og DIRECT Online i både WALES og IRAN.

Den kan ses live og direkte i WALES af BBC og i IRAN sender den direkte og direkte beIN Sport.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻