VM i Qatar 2022

Et nyt Qatar VM ankommer og med det et nyt væddemål, de berømte puljer, der dag for dag på VM-datoer giver os mulighed for at spille og foretage væddemål på resultaterne af kampene.

VM i Qatar 2022 arrangeret af FIFA har, som vi allerede ved, sin indvielsesceremoni den 21. november, og der vil blive spillet fire kampe om dagen mellem de otte grupper i gruppespillet, der udgør de 32 hold, der deltager.

Pool Qatar 2022

Quiniela af Qatar 2022 World Cup i år vil være anderledes , kun hvis vi taler om datoer, da det vil lyde mærkeligt for os, at GRUPPEFASEN vil være fra 21. november til 2. december .

Så hvis indsatserne og de forskellige puljer, der vil finde sted i forskellige dele af verden, bliver meget mere spændende, fordi ottendedelsfinalen begynder.

Ottendefinalerne spilles fra 3. til 6. december, hvor der spilles to kampe om dagen. Dette giver os allerede mulighed for at satse lidt mere og have en større pulje i puljen.

Tingene bliver endnu bedre ved altid at tale om apeustas i kvartfinalerne, som finder sted mellem den 9. december og lørdag den 10. december. To spil om dagen.

Allerede i semifinalen vil spilledatoen være mellem 13. december og onsdag 14. december.

Væddemålene fortsætter i sidste del, og puljen bliver meget interessant på tredjepladsen , der spilles lørdag den 17. december.

Hvem fortæller dig, at vi ikke får nogle fine julegaver, altså hvis vi vinder quieñaen og når finalen i Qatar World Cup , der spilles den 18. december.

Sådan var de otte grupper i Qatar 2022 World Cup

Gruppe A: Qatar, Holland, Senegal, Ecuador.
Gruppe B: England, USA, Iran, vinder af det europæiske playoff (Wales-Ukraine/Skotland).
Gruppe C: Argentina , Mexico, Polen, Saudi-Arabien.
Gruppe D: Frankrig, Danmark, Tunesien, første playoff vinder (Peru-Australien/Forenede Arabiske Emirater).
Gruppe E: Spanien, Tyskland, Japan, anden vinder af slutspillet (Costa Rica-New Zealand).
Gruppe F: Belgien, Kroatien, Marokko, Canada.
Gruppe G: Brasilien, Schweiz, Serbien, Cameroun.
Gruppe H: Portugal, Uruguay, Sydkorea, Ghana.

Qatar-opstillingen i Excel-format , som vi kalder quiñela , vil tjene til at færdiggøre dataene for kampene, efterhånden som de spilles.

Dette regneark, som jeg allerede har fortalt dig, vil hjælpe dig med at sammensætte det, vi kender som QUIÑELA eller prode, sammen med dine venner, kunder eller kolleger.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...