USA vs Wales: Tidsplan, kanal, se live

USA begynder sin vej til VM i sin første kamp i gruppe B i VM 2022, når det møder Wales. Datoen er den 21. november. Find ud her tidsplaner, kanaler og hvordan du ser live.

USA skal slutte på første eller andenpladsen i sin World Cup gruppe B for at gå videre til anden runde.

⚽ USA VS WALES

England forventes at vinde gruppen, men USA, som anden seed, ville helt sikkert forvente at være i med et godt råb om at tage andenpladsen. Lad os forestille os, at de gjorde, hvad deres vej til finalen ville være…

USA vil allerede forberede sig til deres første kamp, ​​som forståeligt nok vil være meget afgørende i deres søgen efter at gå videre til næste runde, fordi det historisk har været toneangivende for dem i tidligere VM. Siden 1990 har USA vundet eller uafgjort sin åbningskamp og derefter kvalificeret sig til knockout-fasen.

På den anden side, i de tre gange, USMNT har tabt sin første kamp i tidligere verdensmesterskaber, er det ikke lykkedes at komme ud af gruppen. Efter at have mødt Wales, skal gruppen ledet af Gregg Berhalter spille mod England, inden den lukker scenen med en omstridt kamp mod Iran.

Wales rejser til Qatar i november til VM i 2022, 64 år siden, de sidst deltog i konkurrencen.

Efter to på hinanden følgende EM har stjernerne i den gyldne generation opnået det samme, som var sket i international fodbold, og har sikret sig deres plads i historiebøgerne én gang for alle.

Så hvad forventer holdet og Red Wall-fans ved turneringen i Qatar?

Og hvad er forhåbningerne til selve konkurrencen? Vi vil helt sikkert aldrig se en sommer som Euro 2016, vil du?

Det er et land, der er halvt så stort som Wales, og fire af stadionerne, der er i brug, ligger omkring hovedstaden Doha.

Da Wales’ gruppespilskampe bliver spillet den 21., 25. og 29. november, betyder det, at de er en del af turneringens åbningsdag.

Alle deres gruppekampe vil blive spillet på Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan, som er hjemsted for næsten 45.000 fans.

🕗 Tid USA vs Wales

Den kamp starter kl. 20:00 CET (Central European Time).

📺 Kanal, der sender USA vs Wales

ANVENDELSE:

I USA er der mange muligheder for at se 2022 FIFA World Cup på dit fjernsyn. Men FOX SPORT har forbeholdt sig retten til at vise kampen USA mod Gagles på tv for fodboldfans over hele landet.

WALSISK:

I Wales vil den være tilgængelig på beIN sports. Så for at se begivenheden på dit tv, skal du have en satellit-tv-forbindelse til kanalen på din boks.

✔ Se USA vs Wales LIVE og DIRECT Online

I USA kan England mod Iran ses på Fox Sports. De vil sende alle kampene. Et Fubo-abonnement er påkrævet for at se konkurrencen i realtid. Fubos månedlige gebyr vil være $64,99. Seere kan streame spillet live på Sling, som koster $35 om måneden at abonnere på.

Kampen bliver tv-transmitteret af BBC i Storbritannien. BBC IPlayer understøtter nu livestreaming. På SBS hjemmeside vil australiere kunne se kampen mellem Qatar og Ecuador. I Canada vil konkurrencen blive sendt på TSN og RDS.

Vi vil opdatere med dagenes forløb, hvor de vil blive sendt LIVE og DIREKTE i de forskellige VM-kampe i alle lande.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...