Uruguay vs Ghana Live Online: Minut for minut

Uruguay vs Ghana bliver en meget spændende kamp. Dette gruppe H-møde mellem  Ghana og Uruguay  vil bringe nogle levende minder tilbage fra  VM i 2010  i Sydafrika, hvor  Ghana  tabte til  Uruguay  delvist takket være en ulovlig håndbold af den uruguayanske angriber  Luis Suárez  . Kickoff er planlagt til den 2. december 2022 kl. 16:00 CEST på Al Janoub Stadium i Al Wakrah, Qatar. Et meget flot spil, uanset hvordan man ser det, da det er en kvalifikation til  ottendedelsfinalen.

🟢Se Uruguay vs Ghana LIVE👇

Uruguay har været meget skuffende indtil videre i Qatar 2022, men de har stadig en chance for at kvalificere sig til ottendedelsfinalen ved at slå Ghana.

La Celeste viste, at de er i stand til store udbrud ved at vinde deres sidste fire kvalifikationskampe og kan komme ud igen lige i tide.

✅Ghana

Ghana har været involveret i et par spændende fem mål indtil videre, tabt 3-2 til Portugal og derefter slået Sydkorea med samme score.

Mandag førte Black Stars 2-0 ved pausen gennem Southamptons forsvarsspiller Mohammed Salisu og Ajax-midtbanespilleren Mohammed Kudus.

Cho Gue-sung scorede to gange i løbet af tre minutter i anden halvleg for at udligne for Sydkorea, før Kudus igen scorede for det afgørende i det 68. minut.

Træner Otto Addo sagde om den 22-årige matchvinder: «Han er en god karakter og en meget god spiller.

«Han er på rette vej til at være en stor, fantastisk spiller, og jeg har ikke andet end stor ros til ham.»

Addo tilføjede: «Et stort tillykke til holdet for at være så mentalt stærke og for at komme tilbage og score det tredje mål.

»Til sidst var det et passioneret forsvar. Vi var lidt heldige, fordi Sydkorea satte os under et stort pres, men vores passionerede kamp blev belønnet.»

Ghana har rekrutteret godt for at styrke et hold, der så ud til at være i tilbagegang, med Arsenals midtbanespiller Thomas Partey og Athletic Bilbao-angriberen Iñaki Williams yderligere to nøglefigurer.

▶️Uruguay

Det er rigtigt, at Uruguay skal forbedre deres tidligere indsats i gruppe H, hvis de skal undgå en tidlig exit for første gang i deres seneste syv finalekampe.

Det er dog tilgiveligt at spille 0-0 med Sydkorea i en forsigtig åbningskamp, ​​og det var ingen uheld at gå ned med 2-0 til et overklassehold fra Portugal.

I den anden kamp blev Tottenhams midtbanespiller Rodrigo Bentancur nægtet af Diogo Costa efter at have driblet, og indskiftede Maxi Gómez ramte stolpen i det 74. minut, da stillingen var 1-0.

Portugals anden kom fra straffesparkspletten efter en uheldig håndboldhændelse, og vi mener ikke, det er rigtigt at give afkald på La Celeste endnu.

Diego Alonso indrømmede, at Portugal var det bedre hold, men sagde: «Vi forbedrede os i anden halvleg. Nogle gange fungerer tingene ikke. Vi havde 11 muligheder ifølge statistikken”.

Over for dette sammenstød erklærede han: «Vi vil give alt for sejren. Det er en afgørende kamp.»

Edinson Cavani og Luis Suárez er nu 35 og har set bedre dage, men deres erfaring vil komme til nytte her, sammen med veteranforsvareren Diego Godíns.

Darwin Nunez kan meget bedre at dømme efter hans tidlige form med Liverpool, mens midtbanespilleren Federico Valverde leverer regelmæssigt i Real Madrids store kampe.

Se Uruguay vs Ghana Live Online: Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...