Tyskland vs Japan: Tidsplan, kanal, se live

Det tyske hold møder Japan først ved VM i 2022 i Qatar.

Det er måske det mest kontroversielle fodbold-VM, fordi det er for varmt om sommeren i ørkenstaten, VM afholdes om vinteren. Turneringen åbner den 21. november. Godt fire uger senere, den 18. december, finder finalen sted.

❤Tyskland vs Japan

Tyskland ankommer til dette VM uden det uovervindelige badge, de er vant til. De blev elimineret for fire år siden i Rusland i gruppespillet og forlod tidligt ved EM 2020 efter at have tabt til England.

Det nederlag afsluttede Joachim Lows 15 år som leder.

Hvis vi skal tale om det japanske hold, må vi sige, at de leder efter og følger mønsteret fra deres seneste seks optrædener. I Rusland kom de inden for 20 minutter efter at have nået kvartfinalen, da Belgien kom sig over to ned, hvilket gjorde japanernes håb til ende. I år kommer de ind i gruppen som underdogs.

Det japanske hold har nogle indflydelsesrige spillere på verdensscenen. Navne man skal holde øje med ved Qatar World Cup 2020 inkluderer Liverpools Takumi Minamino. Premier League-stjernen Takehiro Tomiyasu, der er i gang med sin første sæson i Arsenal. Celtics japanske revolution i Skotland fortsætter med Daizen Maeda, Yosuke Ideguchi og Reo Hatate, der følger i fodsporene på Kyogo Furuhashi, som hurtigt er blevet fanfavorit i Glasgow og håber at tage flyet til Qatar.

🕗 Tyskland vs Japan tidsplan

I Japan vil kamptidspunktet være kl. 22.00. For hans del i Tyskland bliver det klokken 15.00.

📺 Kanal, der sender direkte Tyskland vs Japan

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Tyskland og Japan live for hele Tyskland på ARD og ZDF. I Japan dentsu inc. har aftalt fordelingen af ​​VM-kampene i Qatar for hele JAPAN.

✔Se Tyskland vs Japan live og direkte online

Disse kampe kan ses online gennem de forskellige webplatforme dentsu inc. i Japan.

I Tyskland vil følelserne i forbindelse med VM i Qatar være tilgængelige via ARD og ZDF. Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live, inklusive naturligvis tyskernes kampe. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻