Tunesien vs Australien: Tidsplan, kanal, se live

I en meget konkurrencepræget gruppe, der omfatter 2018 World Cup vindere  Frankrig  og stærke outsidere  Danmark  , vil  Tunesien vs Australien  være et matchup mellem de to svageste hold (på papiret) i gruppe D.

⚽️Tunesien vs Australien

Kampen spilles den  26. november kl. 11:00 CST (10:00 britisk tid) 

I denne anden kamp er en sejr et must for begge sider, hvis de håber at nå knockout-stadiet.

Hvis vi taler om kvalifikationsrunden, må vi sige, at ingen hold har spillet spektakulært godt under den. Den tidligere kamp mellem  Frankrig og Australien  vil også have indflydelse på, hvad der er på spil i denne kamp.

⚽️Tunesien vs Australien

Begge hold  kæmpede  for at komme til den store turnering, der blev afholdt i Qatar. Dette verdensmesterskab markerer den sjette optræden for begge sider .

 Tunesien har aldrig nået knockout-stadiet , mens Aussie Socceroos har nået det én gang. Så forvent et tæt spil her med en lille (psykologisk) fordel i Australien. Jalel Kadris Eagles of Carthage  får meget travlt.

De to sider har kun mødt hinanden to gange i deres historie, hvor hver side snævert vinder en sejr. Under Confederation Cup 2005  vandt Tunesien 2:0  , men det var næsten 20 år siden, og den 26. november burde for længst være glemt. Eagles står også over for en hård udfordring mod Danmark på turneringens anden dag.

🕘Program Tunesien vs Australien

I Tunesien er spillet kl. 11.00, og i Australien er det kl. 21.00.

📺Channel Broadcasting Live Tunesien vs Australien

I  Afrika  syd for Sahara er SuperSports betalings-tv-udsendelsesrettigheder blevet udvidet til at dække alle tilgængelige platforme, hvilket giver fans mulighed for at se alle 64 kampe i 2022 FIFA World Cup live på kanalen.

I  Australien  vil vi kunne se VM-kampene live på  SBS .

▶️Se Tunesien vs Australien live og direkte online

Disse kampe kan ses online via de forskellige  webplatforme på TF1-kanalen  i Frankrig, men i  Australien kan de også ses og følges live online via SBS online  -platforme  .

Det betyder, at vi gennem disse midler, både web og mobile enheder, vil være i stand til at se det live og direkte online. Generelt kan disse kampe ses gennem  mobilapplikationen og Smart TV, du vil være i stand til at se de 64 kampe live  . Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne. 

Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻