Spanien vs Tyskland: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Tyskland vs. Spanien er den anden kamp i gruppe E. En fremragende live-kamp, ​​som vi fra Mundialdeqatar.net efterlader dig, så du kan finde tidsplanen, kanalen og hvor du kan se live.

Har du hørt om fodboldudtrykket ‘Group of Death’? Det betyder i bund og grund, at en gruppe består af fire hold, der er svære at slå i et VM.

Tyskland og Spanien var de to kraftcentre, der blev trukket i gruppe E, hvor folk straks kaldte den ‘dødens gruppe’. Japan og Costa Rica er i samme gruppe.

⚽Spanien vs Tyskland

Spanien var simpelthen det bedste hold i verden, men fra 2008 til 2012. Kraften har måske ændret sig lidt i de seneste år, men en genoplivning kan være på spil. To EM og VM kom på et tidspunkt, hvor LaLiga-klubberne dominerede europæisk fodbold. Ved EM 2020 blev de kun slået af et italiensk hold på straffe efter at have været det bedre hold i det meste af de 120 minutter.

Tabet til Frankrig i Nations League-finalen kan vise, at de ikke kan krydse målstregen, som de plejede. Men med teenageren Pedri, der hjælper Barcelona-fans med at glemme Lionel Messi, kan han måske gøre det samme og inspirere spanske fans, der med glæde husker de gyldne år.

Tyskland tager til Qatar uden den aura af uovervindelighed, som de er vant til. De blev elimineret for fire år siden i Rusland i gruppespillet og led en tidlig exit fra EM 2020 efter at have tabt til England.

Det nederlag afsluttede Joachim Lows 15 år som leder.

Den nye manager Hansi Flick afløste ham i august 2021. Den tidligere Bayern München-manager vandt treble med de tyske giganter i 2020, inklusive Champions League-finalen, som blev forsinket på grund af Covid-19-pandemien.

seleccion alemania mundial de qatar

🕗 Tid Spanien vs Tyskland

I Spanien vil kamptidspunktet være klokken 21.00. For sin del i Tyskland bliver det klokken 21.00.

📺 Kanal, der sender live Spanien vs Tyskland

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Spanien og Tyskland live for hele Spanien gennem RTVE efter at have indgået en aftale med Mediapro. I Tyskland er ARD og ZDF blevet enige om at fordele VM-kampene i Qatar for hele Tyskland.

📢Se Spanien vs Tyskland live og direkte online

Disse kampe kan ses online gennem de forskellige webplatforme hos RTVE i Spanien.

I Tyskland vil følelserne i forbindelse med VM i Qatar være tilgængelige via ARD og ZDF. Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live, inklusive selvfølgelig tyskernes kampe. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻