Spanien vs Tyskland: Tidsplan, kanal, se live; Minut for minut

Vi har en stor klassiker inden for verdensfodbold denne søndag den 27. november, når de møder hinanden i et sammenstød i  gruppe E-VM på Al Bayt Stadium i Qatar . 

Starten er planlagt til  14:00 US EST, 19:00 GMT og 22:00 lokal tid  . Spanien vs Tyskland  lyder ikke som en kamp i kvalifikationsrunden, men ja, det er det, og resultatet af den kamp kan afgøre, hvem der kommer ud på toppen af ​​den gruppe.

Tyskland  vandt  FIFA World Cup  i alt fire gange (i 1954, 1974, 1990, 2014) og Spanien vandt det én gang, i 2010. Med denne forhåndsvisning kan vi se, at vi står over for en kamp, ​​hvor begge hold har meget på spil .

Ikke at have vundet  eller nået finalen i de seneste to verdensmesterskaber er synonymt med skuffelse for det tyske hold. Spanien befinder sig i en lignende situation, efter at have været på verdensscenen for 12 år siden.

Luis Enrique  ser dog ud til at føre sit hold i den rigtige retning, nå  EM  2020-semifinalerne og tabe til Italien, et hold der endte med ikke at kvalificere sig til dette VM! Mange fans håber, at en spansk renæssance vil begynde under denne begivenhed.

Sidst tyskerne vandt det hele, var i Rio i 2014. Men  Hansi Flick  har bygget et nyt hold med friske talenter efter at have taget hul på, hvor  Joachim Löw slap  .

Mange mennesker mener, at gruppe E er den hårdeste i denne konkurrence , det vil sige «dødsgruppen». Spanien og Tyskland  er klare  favoritter  til at gå videre, men lad os heller ikke glemme Japan og Costa Rica. Japan repræsenterer den højest placerede asiatiske nation i konkurrencen (#23), mens Costa Rica nåede VM-kvartfinalen for blot otte år siden.

🕘Tidsplan Spanien vs Tyskland

I  SPANIEN er spillet klokken 20.00, og i  Tyskland vil det også være klokken 20.00.

📺Kanal, der sender live Spanien vs Tyskland

I det  SPANSKE land kan  VM ses live  og direkte ved transmission af MediaPro Online og også af RTVE .

Spanien vil stå for transmissionen af ​​VM gennem transmissionen af ​​Mediapro og RTVE

ARD og ZDF  er blevet enige om fordelingen af  ​​VM-kampene i Qatar for hele Tyskland .

Se Ard Online :  https://www.ard.de/

▶️Se Spanien vs Tyskland live og direkte online

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme på kanalerne  i SPANIEN.

Se VM på MediaPro Online :  https://www.mediapro.tv/es/

Se VM i Spanien på RTVE :  https://www.rtve.es/

For sin del i  Tyskland kan den også ses og følges live online på Ards online  platforme  .

Se Ard Online :  https://www.ard.de/

Det betyder, at vi gennem disse midler, både web og mobile enheder, vil være i stand til at se det live og live online. Generelt kan disse kampe ses gennem  mobilapplikationen og Smart TV, du kan se de 64 kampe live  . Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳ Minut for minut

Jeg fulgte MINUTE FOR MINUTE af SPANIEN VS TYSKLAND

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...