Spanien vs Costa Rica: Tidsplan, kanal, se live

Spanien og Costa Rica mødes i deres præsentation i gruppe E af Qatar 2022 World Cup. Find ud af her tidsplan, kanal og hvor du kan se kampen live.

Spanien og Costa Rica spiller deres første VM-kamp i Qatar 2022 onsdag den 23. november på Al Thumama Stadium i Doha, som en del af kontinuiteten af ​​den første dato i gruppe E.

Spanien, der er kendt som La Roja, og det kan siges, at det ankommer som et af de mest magtfulde hold på planeten efter at have kulmineret som leder af sin gruppe i kvalifikationen. Holdet ledet af Luis Enrique bekræftede sin historiske tilstedeværelse i turneringen og håber at gentage, hvad der blev opnået i 2010.

Costa Rica kendt som La Sele ankommer i mellemtiden som det sidste hold til at kvalificere sig. Det lykkedes mig at komme til disse tilfælde efter at have besejret New Zealand 1-0, med et mål fra Joel Campbell, i slutspillet.

Besætningen ledet af colombianeren Luis Fernando Suárez forventes at ankomme med en overraskelse, hvorfor ikke?, hvor Ticos allerede spiller deres tredje pokal i træk.

🕗 Tid Spanien vs Costa Rica

I Spanien vil kamptidspunktet være kl. 22.00. For hans del i Costa Ricas bliver det klokken 15.00.

📺 Kanal, der sender live Spanien vs Costa Rica

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Spanien vs Costa Rica live i Costa Rica på Teletica. I Spanien er Mediapro og RTVE blevet enige om at fordele VM-kampene i Qatar for hele Spanien.

✔Se Spanien vs Costa Rica live og direkte online

Disse kampe kan ses online via de forskellige webplatforme på Teletica-kanalen i Costa Rica.

I Spanien vil følelserne relateret til Qatar World Cup være tilgængelige gennem Mediapro, RTVE. Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live, inklusive naturligvis de spanske kampe. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻