Se Wales vs England LIVE: Kanal, minut for minut

Wales og England vil være en meget god kamp for at afslutte gruppespillet på det, der ville være dato 3 i gruppe B.

Det tog Wales  64 år  at kvalificere sig til VM igen efter at have besejret Ukraine i Cardiff med en scoring på 1-0. 

Wales spillede uafgjort 1-1 mod USA. øh . i sin åbningskamp . Og de er favoritter til at vinde deres anden kamp mod Iran, som spiller deres første kamp mod England.

Wales har en god chance for at nå næste fase af turneringen, men for at gøre det skal de vinde mod Team Melli. Selvom Bale ikke havde en god sæson, er han stadig den bedste spiller for det walisiske hold. Han kan lide at spille for Dragons og giver altid alt, når han spiller for landsholdet. Hans blotte tilstedeværelse forbedrer oddsene for Wales vs Iran for det europæiske hold.

Der er ikke meget at sige om det engelske hold, bare hvad vi allerede ved, at han er berømt for sit klassiske spil. Gareth Southgate og Three Lions-holdet er favorit ved navn til at vinde denne kamp, ​​men det ved vi kun ved at se kampen live online.

England gik ubesejret i deres VM-kvalifikationskampagne og forlængede deres ubesejrede løb i VM-kvalifikationen til 31 kampe. 

Efter at have vundet UEFA gruppe I kvalificerede landet sig til VM. Iran er rangeret som nummer 20 i verden og har endnu ikke spillet en kamp på dette niveau, men det har fået en imponerende start som en stor nation. fodbold ved at kvalificere sig til VM 2018.

▶️Se Wales vs England LIVE Online

VM  i 2022  vil blive udsendt i Storbritannien som følge af en nylig aftale mellem BBC og FIFA. Denne nye aftale, som er co

Se ITV LIVE Online :  https://www.itv.com/

I  USA vil  Fox Sports og Telemundo sende 2022 FIFA World Cup på henholdsvis engelsk og spansk.

Se Fox Sport online :  www.foxsports.com

📺Kanal

I  USA kan  spillet ses på Fox Sports. De vil sende alle kampene. Et Fubo-abonnement er påkrævet for at se konkurrencen i realtid. Fubos månedlige gebyr vil være $64,99. Seerne kan se kampens livestream på Sling, et abonnement på, som koster $35 om måneden. 

I  England er der masser af muligheder for at se  2022 FIFA World Cup  på dit tv. BBC har   forbeholdt sig retten til at vise  kampen England mod Iran  på tv for fodboldfans over hele landet. Hvis du vil se livestreamen, kan du abonnere på  BBC Iplayer . ITV vil  også sende kampen i England. Ved at abonnere på disse kanaler kan du nyde alle VM-kampene

⏳MINUTE FOR MINUTE

Det bedste af det hele er at følge minut for minut LIVE af, hvad der sker i spillet . Find ud af alt med de seneste tweets og mere…

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻