Se Spanien vs Japan live online: minut for minut

2022 FIFA World Cup er i fuld gang med mere action planlagt til torsdag den 1. december. Dagens aktion inkluderer et bemærkelsesværdigt gruppe E-sammenstød mellem Japan og Spanien.

Efter en imponerende præstation mod Tyskland kunne Japan ikke bygge videre på det momentum og tabte søndag 1-0 til Costa Rica. I mellemtiden så Spanien ud til at vinde mod tyskerne i weekenden, men Niclas Füllkrug scorede i den 83. for at tvinge uafgjort 1-1.

Kan Japan trække endnu en chok-sejr for at gå videre til ottendedelsfinalen? Eller vil Spanien lockout gruppe E med endnu en dominerende indsats?

Japan vs Spanien LIVE Online

Japan udmærker sig defensivt , men det bliver svært at slå Spanien. Spanierne har scoret 11 gange i deres seneste tre kampe, flere mål end japanerne i deres sidste fem kampe tilsammen (fem).

Spaniens angreb bremser heller ikke, og registrerer 24 skud (11 på mål) i deres to første VM-kampe indtil videre. I betragtning af, at Japan tillod ét mål og kun så fire skudforsøg fra Costa Rica, tror jeg virkelig, at japanerne vil blive for overvældet af Spaniens angreb.

Spanien vs Japan, det vil være et af de kampe, som ingen i verden vil gå glip af. Mere end noget andet for dem begge skal de efterlade alt på stadion. Meget godt spil, derfor forlader jeg dig minut for minut LIVE Online.

▶️Se Spanien vs Japan minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻