Se Portugal vs Sydkorea live: minut for minut

Sydkoreanske spillere og fans græd efter at have tabt deres anden gruppekamp mod Ghana, hvilket efterlod det asiatiske hold, der havde brug for en sejr mod det allerede kvalificerede Portugal, og Ghana skulle tabe mod Uruguay for at have en reel chance for at vinde. kvalificere sig til ottendedelsfinalen.

🟢Portugal vs Sydkorea Live👇

Forvent en travl kamp, ​​da korea har brug for mål i denne kamp, ​​de skal vinde for at have nogen chance for at gå videre til knockout-fasen, mens Portugal sandsynligvis vil hvile nogle af deres nøglespillere efter at have booket deres plads i ottendedelsfinalen. . .

VM-opgøret i 2022 mellem Sydkorea og Portugal bliver det andet mellem de to nationer . Sydkorea slog Portugal 1-0 i den forrige VM-kamp i 2022. Vores forhåndsvisning har flere detaljer om VM-kampen mellem Sydkorea og Portugal 2022.

Sydkorea er endnu et af de bedste hold at se i VM i 2022 . De var værter for 2002-turneringen og søger at bringe deres erfaring med til den store begivenhed i 2022. Den seneste nyhed om, at topstjernen Heung-min Son kunne gå glip af verdensmesterskabet i 2022 på grund af en skade, er noget, der ville bekymre koreanske fans givet rollen han spillede i 2018-turneringen.

Portugal er aldrig løbet tør for fodboldtalent . De kommer til VM i 2022 endnu mere sultne efter trofæer. Cristiano Ronaldo er fortsat en af ​​cheftræner Fernando Santos’ favoritter. Et mål for CR7 i verdensmesterskabet i 2022 vil være en anden historie for den 37-årige, der ville have mest netto i fem forskellige verdensmesterskaber. Andre bemærkelsesværdige talenter forud for 2022-turneringen inkluderer Joao Felix, Diogo Jota, Bruno Fernandes, Ruben Neves, Bernado Silva og andre toptalenter.

Se LIVE Portugal vs Sydkorea

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme  for de kanaler, der allerede er nævnt ovenfor.

I Korea vil følelser relateret til  VM i Qatar  være tilgængelige via  RTS  . Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live . Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻