Se Portugal vs Marokko LIVE Online: Minut for minut

Hvis du vil se Portugal vs Marokko LIVE Online , vil jeg fortælle dig, at du kan gøre det herfra, hvor vi også tilbyder dig et komplet minut for minut .

▶️Se Portugal vs Marokko LIVE Online🟢

Denne kamp kan ses via dette link (det er aktiveret på kampdagen.)

Portugal var i stand til at kvalificere sig til anden runde af VM i Qatar , efter at have ført gruppe otte med 6 point, med to sejre mod Ghana (3-2) og Uruguay (2-0), og et nederlag mod Sydkorea (2) -1 ), og kommer fra en historisk 6-1-sejr mod Sydkorea. Dagens søndagskamp mellem PORTUGAL MOD MAROKKO lover uden tvivl meget.

Det  portugisiske hold, som stræber efter at opnå en hidtil uset præstation i VM i Qatar ved at vinde titlen , kolliderer med et marokkansk hold, der er blevet stærkere og stærkere og har formået at tage en historisk mand ud af VM, om ikke mere og intet mindre end til Spanien.

Dagens konfrontation er den første af sin slags i historien om sammenstød mellem to hold i disse tilfælde af VM.

🟢Stjerne i Portugal – Joao Cancelo

joao annuller

Den portugisiske træner mener, at  Manchester City-spilleren, Joao Cancelo, er en af ​​de bedste spillere på bagspilleren i verden , og han stoler meget på ham, beviset på dette er, at den 28-årige spiller spillede 694 minutter. under VM-kvalifikationen, som den tredje mest deltagende portugisiske spiller. .

Det interessante er, at Cancelo spiller på positionerne som højre og venstre back, såvel som på midtbanen, og er kendetegnet ved sin overlegne evne til at kontrollere bolden, efter at han har udviklet sig meget siden sin afgang fra Benfica, indtil sin ankomst. Manchester. City, og hans tid i den spanske liga (Valencia) og den italienske liga (Inter og Juventus).

Cancelo spillede i alt 40 kampe med det portugisiske hold, hvor han scorede 7 mål og gav 6 assists, samt fik 7 gule kort.

🟢Portugals stjerne – Gonçalo Ramos

En anden af ​​de store stjerner, som vi vil kunne se i kampen mellem Portugal og Marokko, er spilleren Gonçalo Ramos.

Gonçalo Ramos, har brugt mere end 33 minutter og tre landskampe med sit land, da hans træner Fernando Santos besluttede at starte ham i stedet for stjernen Cristiano Ronaldo mod Schweiz og scorede et hattrick under den overvældende sejr (6-1) i The endelig pris for VM i Qatar 2022 tirsdag på Lusail Stadium .

🟢Portugals stjerne – Bruno Fernandes

Bruno er en anden af ​​Portugals stjerner, og før kampen i Marokko sagde han efter mødet, der fandt sted på stadion (Lusail): “ Det marokkanske hold kvalificerede sig først i deres gruppe, det betyder meget. Så slog de et hold som Spanien, der har et stort potentiale, og det er svært at slå dem, som det skete i vores kamp i Nations League, så vi skal forberede os godt . » Han fortsatte : «Vores hold er der for at lide og handle i spillet. Vi er nødt til at bruge vores evner og færdigheder.”

Og om den store sejr over Schweiz 6-1 sagde han : «Vi spillede en god kamp, ​​vi formåede at udnytte de muligheder, vi havde. Vi er nødt til at fortsætte med denne præstation, med denne ånd, med fælles assistance og med denne styrke, fordi kollektivet vil få os til at vinde flere kampe på denne måde.

✅Marokko ønsker at forblive historie

Marokko stopper ikke med at vokse og på trods af erkendelsen af ​​sværhedsgraden af ​​opgaven, der venter ‘Atlas Lions’ i kvartfinalekampen mod det portugisiske hold, planlagt til næste lørdag, især efter det skræmmende niveau, som Ronaldos holdkammerater optrådte med. i deres kamp til den endelige pris, og for at påføre det schweiziske hold et knusende nederlag med seks mål mod et, har det marokkanske hold de evner, der tillader det. at fortsætte med at skrive historie i VM.

Det, der øger ansvaret for det marokkanske hold, som spiller i den første kvartfinale af VM i sin historie , er, at det var det første afrikanske hold, der gik forbi første runde i VM i 1986 i Mexico, og havde muligheden at genskabe historien og være det første afrikanske hold, der når den gyldne plads i VM.

Det andet punkt, der øger storheden af ​​’Atlas Lions’ bedrift, er, at de førte deres gruppe i første runde takket være deres sejr over tredjerangerede Belgien i VM 2018 i Rusland, lige med andenpladsen. af verdensmesteren Kroatien i samme version, og en sejr over Canada.

Det er op til den marokkanske træner, Walid Rekragui, at forberede spillerne psykologisk og mentalt til næste lørdags kamp for at undgå «forskrækkelsen» fra det portugisiske hold, som knuste det schweiziske hold med seks. Fordi Hakim Ziyash og hans holdkammerater kan omskrive historien og forvise den forbandelse fra VM-kvartfinalerne, der hjemsøger afrikanerne.

⏳Minut for minut

Mundialdeqatar.net dækker  Portugal vs. Marokko i realtid, leverer livestreaming og livescore af kampen, holdopstillinger, fuld kampstatistik, live kampkommentarer og officielle videohøjdepunkter. Vi dækker hele World Cup 16-delsfinalen i realtid og leverer livestreaming, når det er muligt.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻