Se Mexico vs Saudi-Arabien LIVE: Kanal og minut for minut

Mexico vs Saudi-Arabien bliver endnu en af ​​de fremragende kampe, som vi skal se denne onsdag.

Mexico skal vinde, da de var langt bagud efter 2-0-nederlaget mod Argentina. Afgørende kamp for hele gruppen, som ingen vil gå glip af. Det er derfor, jeg efterlader dig skemaet, KANALEN og HVORDAN DU SER LIVE .

For at have en chance for at kvalificere sig, skulle Mexico vinde med så mange mål som muligt. Noget svært, men ikke umuligt.

På den anden side har vi Saudi-Arabien, der havde et meget godt VM og er overraskende efter at have slået Argentina 2-1, men så faldt til Polen, som bliver Argentinas rival. Uden tvivl vil Polen gå ud og lede efter kampen mod Mexico for at forsøge at kvalificere sig.

Inden VM

Mexico kvalificerede sig uden alvorlige vanskeligheder med kun 2 tab i deres VM-kvalifikationskampe i 14 kampe. Nu vil holdet have ambitionen om at gå ud over 1/16-finalen. De nåede dette stadie i 7 på hinanden følgende VM-turneringer, men de tabte altid på dette tidspunkt. Den forventede trup til denne kamp inkluderer G. Ochoa i mål, G. Arteaga, N. Araujo, C. Montes og J. Sánchez i forsvaret, E. Gutiérrez, E. Álvarez og H. Herrera på midtbanen og H Lozano, R. Jiménez og A. Vega i angreb.

Saudi-Arabien vandt deres VM-kvalifikationsgruppe med 7 sejre, 1 uafgjort og 2 tab, og dette vil markere deres sjette optræden i dette forum i de sidste otte. Ingen af ​​spillerne på listen spiller i de store ligaer, og lige nu er Saudi-Arabien det svageste hold i gruppen. Den forventede lineup inkluderer Al-Dawsari, Al-Buraikan og Al-Muwallad i angrebet, Al-Najei, Al-Faraj og Aldawsari på midtbanen, Al-Shahrani, Al-Bulaihi, Al-Amri og Abdulhamid i forsvaret og Al-Owais som målmand.

Se Mexico vs Saudi-Arabien LIVE

I  Mexico  er der flere måder at se de forskellige VM-kampe på, såsom  Sky Sports (64 kampe) TUDN/TV Azteca (32 kampe) Vix+ (8 kampe)

I  Argentina  kan vi se det  live på TYC SPORT  og på Live Public TV.

I resten af ​​verden bliver kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien sendt på disse  kanaler .

Minut for minut Mexico vs Saudi-Arabien LIVE

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻