Se Holland vs USA LIVE Direkte Online: Minut for minut

Både Holland og USA hold . har nået knockoutfasen af ​​VM i 2022. 

Og nu skal de to efter planen mødes i første etape den 3. december på Khalifa International Stadium. Alle øjne er rettet mod begge hold, der søger at gå videre til næste fase af VM.

Man kan sige, at begge ankommer næsten uafgjort i forhold til, hvordan de har spillet hidtil, da det i dette VM ikke var rigtig bemærkelsesværdigt for nogen af ​​dem, da USA England 0-0  og med Wales 1-1 med spillede Iran 1:0 , hvilket hvis vi skal sige, at det var i en historisk kamp, ​​der virkelig ikke kom i nærheden af ​​den forrige kamp, ​​de begge spillede i 1998.

På den anden side har vi udvalget af HOLADA, som er den  klare favorit til denne kamp, ​​da det havde et meget stærkere hold på næsten alle positioner  , det overraskede heller ikke fansene, men det gjorde det bedre. Holdet vandt  2:0 mod Senegal  , rejste uafgjort med  Ecuador 1:1  og vandt  Qatar 2:0  i en kamp, ​​der var trist at se for Qatar. Alligevel kan hollænderne have holdt sig tilbage og kunne ende med at bringe sejren i kampen mellem Holland og USA.

Holland og USA har mødt hinanden én gang siden juni 2015. Den kamp har USA vundet. Den seneste kamp mellem dem fandt sted den 5. juni 2015 i en venskabskamp, ​​hvor USA vandt 3-4. Holland har scoret 3 mål i denne 1 head-to-head kamp i alt, mens USA har scoret 4. Så samlet set har USA den bedste head-to-head rekord mod Holland i deres nyere historie.

✅Se Holland vs USA

Kampen mellem  Holland og USA  kan være afgørende for begge hold, men det er ikke sikkert alle, der kommer til at se det.

Du kan se Holland vs USA livestream her. øh . her på Mundialdeqatar.net, når en officiel udsendelse er tilgængelig. Vi vil kun levere officiel livestreaming udelukkende fra de officielle kanaler i ligaen eller holdene, når det er tilgængeligt. Live-udsendelsen starter, når kampen er ved at starte.

Vi tilføjede alle de officielle videoer fra de officielle hjemmesider og Youtube-kanaler for det amerikanske fodboldlandshold. USA og Hollands fodboldlandshold samt kanalerne i de ligaer, hvor de konkurrerer.

Vi leverer kun livestreaming, når vi kan finde en officiel udsendelse fra ligaen eller et af holdene. Hvis du ikke kan se livestreamen på denne side, betyder det sandsynligvis, at der ikke er nogen officielle streams tilgængelige endnu.

Vi opdaterer holdformationer og lister for Holland mod USA i realtid. Startopstillingerne for holdene er endnu ikke offentliggjort.

📺Kanal, der sender USA vs. Iran

I  USA vil  Fox Sports og Telemundo sende 2022 FIFA World Cup på henholdsvis engelsk og spansk.

I Holland vil alle følelser relateret til  VM i Qatar  være tilgængelige via  deres hjemmeside npostar.nl. Med dette vil jeg sige, at vi vil kunne se kampen på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV, vil du kunne se de 64 kampe live. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne. 

I Qatar vil følelser relateret til Qatar World Cup være tilgængelige via  2Sports2  . Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live . Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne. 

🟢Hollandsk stjerne: Davy Claassen

DOHA, QATAR – 25. NOVEMBER: Davy Klaassen fra Holland under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe A-kamp mellem Holland og Ecuador på Khalifa International Stadium den 25. november 2022 i Doha, Qatar. (Foto af Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Den hollandske landstræner Louis van Gaal stoler meget på den angribende midtbanespiller Davy Claassen, 29, som brugte halvdelen af ​​sin tid på at spille, og startede i Ajax Amsterdam, hvor han begyndte sin karriere, før han skiftede til Everton.

Derefter til Werder, så vendte han tilbage til Ajax i 2020, og antallet af hans kampe for klubberne nåede op på 393 kampe, hvor han scorede 102. Internationalt blev han første gang indkaldt til landsholdet i 2014 og har været 37 kampe. ; Med hensyn til hans målscore nåede han kun ti mål og forventes at stige, efter at han scorede et mål for Holland mod Senegal i første runde.

🟢Stjerne USA: Christian Pulisic

DOHA, QATAR – 21. NOVEMBER: Christian Pulisic fra USA under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe B-kampen mellem USA og Wales på Ahmad Bin Ali Stadium den 21. november 2022 i Doha, Qatar. (Foto af Visionhaus/Getty Images)

Det  amerikanske hold har stor tillid til sin 24-årige stjerne, Christian Pulisic , af kroatisk oprindelse, som en af ​​de mest erfarne spillere i landet, en regulær playmaker, der har haft mange professionelle oplevelser før, startende med Borussia Dortmund, med hvem han vandt 2017 German Cup titel.

Derefter flyttede han til Chelsea og vandt den europæiske Champions League-titel i sæsonen 2020-2021 og den europæiske Super Cup. Hvad angår det internationale hold, begyndte han at deltage på det amerikanske hold i 2016, og repræsenterede det i 52 internationale kampe. hvor han scorede 21 mål . 

▶️Holland formation

Vi vil se, hvordan Holland vil danne sig, men vi kan vente på Andries Noppert, Nathan Ake, Virgil van Dijk, Jurrien Timber, Daley Blind, Frenkie de Jong, Marten de Roon, Denzel Dumfries, Davy Klaassen. , Memphis Depay og Cody Gakpo.

▶️Dannelse af USA

USA har på deres side startet deres seneste kamp med Matt Turner, Antonee Robinson, Tim Ream, Cameron Carter-Vickers, Sergino Dest, Tyler Adams, Weston McKennie, Yunus Musah, Christian Pulisic, Josh Sargent og Timothy Weah.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻