Se Brasilien vs Kroatien LIVE Online: Minut for minut

Se Brasilien vs Kroatien LIVE Online, er helt sikkert, hvad alle leder efter denne lørdag den 9. december. Et spil hvor Argentina vs Holdanda også spiller .

Brasilien og Kroatien er nået til kvartfinalerne ved VM i Qatar i 2022.  Brasilien slog Sydkorea 4-1 , mens Kroatien slog Japan på straffespark . Det forventes, at vi denne lørdag den 9. december skal se en kamp.

🟢Se Brasilien vs Kroatien LIVE Online👇

Brasilien kommer meget godt, da dets spillere er i et fremragende øjeblik, og i den foregående kamp har vi scoret af Vinícius Júnior, Neymar (fra straffespark), Richarlison og Lucas Paquetá. 

På sin side kostede det kroatiske hold lidt mere for at åbne kampen, stillingen var 1-1 efter ordinær tid. Den tidligere Bundesliga-professionelle Ivan Perisic scorede for Kroatien ti minutter efter genstarten.

 Neymar! Superstjernen kom glimrende tilbage efter to spil pause på grund af en ankelskade og var stjernen igen. Det skabte plads til de andre kunstnere. 

I en kamp med lavt teknisk niveau og få følelser regnede Kroatien igen mandag med forlænget spilletid og straffespark for at gå videre til kvartfinalen. Og de kom igennem igen. Under ledelse af træner  Zlatko Dalić .

Hvad angår Kroatiens gyldne generation, er dette den sidste dans. Og når vi taler om Kroatien, skal vi nævne deres benchmark-spiller  Luka Modrić  , som blev en af ​​de mest komplette midtbanespillere i verden.

🟢Raphinha – stjernen på det brasilianske landshold

LUSAIL CITY, QATAR – 02. DECEMBER: Raphinha fra Brasilien ser på under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe G-kampen mellem Cameroun og Brasilien på Lusail Stadium den 2. december 2022 i Lusail City, Qatar. (Foto af Manuel Reino Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

Efter at have sluttet sig til Leeds United, fangede Rafinha opmærksomheden fra den brasilianske landsholdstræner, Tite, efter de fremragende niveauer, som spilleren præsenterede med sin tidligere klub i engelske Premier League-konkurrencer, inden han blev indkaldt i august 2021 for at slutte sig til det brasilianske hold som forberedelse. til VM-kvalifikationskampene 2022 mod hele Peru, Argentina og Chile.

Og det er, at efter at have spillet sin første kamp med sit lands hold mod Venezuela i oktober 2021, blev Rafinha en konstant tilstedeværelse i Tites regnskaber, da han indtil videre har deltaget i 14 kampe, hvor han scorede 5 mål.

Og det er, at Raphinha i VM-året (2022) flyttede til den spanske fodboldgigant Barcelona, ​​og det var ikke for sent at demonstrere sit talent, da han blev et vigtigt element i regnskaberne for blaugranaen. Træneren, Xavi Hernández, og den 25-årige blev et af våbnene for brasilianerne til at opnå verdensmesterskab .

▶️Kroatisk stjerne – Andrej Kramaric

Fem klubber repræsenteret af denne 31-årige angriber i løbet af hans sportslige karriere, startende med Dinamo Zagreb , hvor han voksede op, gennem det russiske hold Lokomotiv, derefter den kroatiske klub Rijeka, Englands Flester City og endelig den tyske klub Hoffenheim.

DOHA, QATAR – DECEMBER 01: Andrej Kramaric fra Kroatien reagerer under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe F-kampen mellem Kroatien og Belgien på Ahmad Bin Ali Stadium den 1. december 2022 i Doha, Qatar. (Foto af Juan Luis Diaz/Quality Sport Images/Getty Images)

På internationalt plan repræsenterede han tidligere alle Kroatiens aldersgrupper, før han optrådte med det første hold, der startede i 2014, hvor han var medlem af holdet, der vandt VM-titlen i 2018.

Antallet af hans kampe med klubberne nåede 431 kampe, og hans mål med dem nåede 209. Hvad angår det kroatiske landshold, har han 22 mål fordelt på 77 kampe .

⏳Minutt for minut Brasilien vs. Kroatien

Mundialdeqatar.net dækker kampen mellem Brasilien og Kroatien LIVE  i realtid, leverer livestreaming og livescore af kampen, holdopstillinger, fuld kampstatistik, live kampkommentarer og officielle videohøjdepunkter. Vi dækker hele World Cup 16-delsfinalen i realtid og leverer livestreaming, når det er muligt.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻