Se Australien vs Danmark LIVE: Minut for minut

Dette bliver en episk kamp i gruppe D, da Australien og Danmark kan nå ottendedelsfinalerne i VM forud for deres sidste gruppekamp.

LIVE STREAM AUSTRALIEN MOD DANMARK

Efter deres fremragende sejr mod Tunesien sidste time out, ved Australien, at en sejr mod Danmark bringer dem i ottendedelsfinalen af ​​VM for anden gang i deres historie .

 Graham Arnold har fået en del kritik for sit holds måde at spille på, men de engagerede sig fuldt ud mod Tunesien og bar altid truslen på kontraangrebet. 

De bliver nødt til at præstere en meget lignende opvisning mod de talentfulde danskere, men et point kunne godt være nok, da Tunesien skulle slå Frankrig i den anden gruppe D-kamp for yderligere at komplicere sagerne for Australien og Danmark.

Hvad angår Danmarksholdet, har de haft en meget dårlig turnering indtil videre. De var kede af angrebet mod Tunesien i uafgjort i første kamp, ​​mens de blev slået af Frankrig, og det er bare ikke lykkedes Kasper Hjulmand at få sit hold til at gå til angreb. 

Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg forsøger at booste Danmark fra midtbanen, men de ser ikke farlige ud i øjeblikket . For et muligt skridt til næste etape skal de vinde mod Australien og så håbe på, at Tunesien ikke slår Frankrig, og det kommer ned til målforskel. 

Minut for minut Australien vs Danmark LIVE

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻