Se Argentina vs Polen LIVE: Kanal og minut for minut

Sidste kamp for det argentinske hold, og det er mod Polen. Hvis du leder efter kanalen, hvordan du ser LIVE og MINUTE FOR MINUTE ONLINE, fortæller jeg dig, at du er på det rigtige sted. Vi efterlader dig alle oplysninger nedenfor.

Se Argentina vs Polen LIVE Online❤️

Argentina vs Polen bliver uden tvivl en spændende kamp. Kampen starter klokken 14:00 US EST (19:00 GMT UK, 22:00 lokal tid) på Stadium 974 i Qatar næste onsdag den 30. november.

Dette tæller som en gruppe C-kvalifikationskamp med massive konsekvenser for begge sider. 

Men  presset for at præstere  kan være stærkere på  Lionel Messis side  . Kan Polen slå Argentina? Svaret kommer i løbet af denne sidste dag i gruppe C.

Argentina vil være favoritter  til at vinde denne gruppe, mens Saudi-Arabien Polen og Mexico forventes at kæmpe om andenpladsen, synonymt med en svær kvalifikation til ottendedelsfinalen for alle hold.

 Mexico spillede uafgjort mod Polen, hvis resultat gjorde gruppen ret kompliceret for alle holdene, især for Polen og Mexico, som stod over for et argentinsk hold, der var ivrige efter at kvalificere sig og vinde JA ELLER JA.

Czesław Michniewicz  banede vej til dette VM med en 2-0-sejr mod  Sverige  i slutspillet. Polakkerne har nået den store scene tre gange før, i 2002, 2006 og 2018. Men de kvalificerede sig aldrig til knockout-etapen, og de håber, at dette år vil bryde den forbandelse. Bevæbnet med verdensklasseangriber, der for nylig flyttede fra Bayern München til FC Barcelona,  ​​​​Robert Lewandowski  , kan de bare have, hvad det kræver denne gang.

Robert Lewandowski  er knap et år yngre (  34  ) end Lionel Messi. De to  aldrende superstjerner vil  helt sikkert trække publikum på 974 Stadium i Qatar, såvel som fans rundt om i verden foran deres fjernsyn. Lewandowski har i alt scoret  75 mål i 130 kampe  for sine landshold, og han ville elske at score et eller to mere mod Argentina. I løbet af sæsonen 2021-22 scorede «RL» 35 mål for sit tidligere hold,  Bayern München  , og yderligere 13 mål under Champions League. .

Program Argentina vs Polen

I  Argentina er spillet klokken 16.00  lokalt. For sin del i  Mexico bliver det klokken 20.00.

📺Kanal, der sender Argentina vs Polen

I  Argentina  kan vi se det  live på TYC SPORT  og på Live Public TV.

I resten af ​​verden bliver kampen mellem Argentina og Mexico sendt på disse kanaler .

▶️Se Argentina vs Polen  LIVE og DIRECT Online

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme af TYC Sport og Public TV . I Arabien vil vi kunne se  det af beIN Connetc  , at hvis vi abonnerer, vil vi være i stand til at se det online.

🕘Minut for minut

Glem ikke, at du kan følge med og se, hvad der sker minut for minut online mellem Argentina og Polen.👇

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻