Se Argentina vs Holland LIVE Online: Minut for minut

Argentina vs Holland LIVE Online, minut for minut fredag ​​den 9. december 2022 kl. 16.00 Argentina og kl. 20.00 hollandsk tid . Fra mundialdeqatar.net efterlader vi dig al den information, du behøver for at se kampen LIVE minut for minut af disse to verdensmagter .

▶️Se Argentina vs Holland LIVE Online🟢

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme af TYC Sport og Public TV . I Arabien vil vi kunne se  det af beIN Connetc  , at hvis vi abonnerer, vil vi være i stand til at se det online.

Du kan se livestreamen af ​​Argentina vs Australien her. Når en officiel udsendelse er tilgængelig. Vi vil kun levere officiel livestreaming udelukkende fra de officielle kanaler i ligaen eller holdene, når det er tilgængeligt. Live-udsendelsen starter, når kampen er ved at starte.

Uden tvivl kommer Argentina motiveret til denne kamp, ​​især Lionel Messi , som allerede har spillet de fire kampe og har scoret 3 mål og en assist.

En anden argentinsk fodboldstjerne, som vi kan se på lørdag forsvare de lyseblå og hvide farver, vil være angriberen Julián Álvarez, som allerede har scoret to mål med de lyseblå og hvide.

Den anden store spiller, der forventes at forlade alt på banen i denne kamp, ​​er Enzo Fernández og Alexis MacAllister, som begge allerede har et mål og nu er en nøglespiller på det argentinske hold.

Det hollandske hold, eller bedre kaldet Holland, har på sin side Davy Klaassen med et mål og to assists, men det har også store stjerner som Denzel Dumfries, Cody Gakpo og Daley Blind, så det bliver ikke en kamp som dem. Argentina kom konfronterende.

✅Forhåndsvisning af Argentina vs Holland

Med hensyn til den forrige sagde DT Leonel Scalonia nogle venligheder fra sin rival Holland.

«DETTE ER EN HÅRD RIVAL, SOM ENHVER ANDEN.» «JEG SPILLEDE FOR DEPORTIVO LA CORUÑA, DA VAN GAAL VAR I BARCELONA, ​​OG HAN VAR ALLEREDE EN STOR MAND DENGANG. DET ER EN ÆRE OG EN STOR GAVE AT MØDE HAM. VI VED ALLE, HVAD HAN HAR GJORT FOR FODBOLDEN. MANGE HAR FORSØGT AT EFTERLIGNE HAM. «sagde Scaloni på et pressemøde. 

Derudover erkender den store DT i Argentina, Scaloni, at det hollandske hold ikke længere spiller så attraktivt som tidligere .

. «HOLDET SKINNER IKKE, SOM DE TIDLIGERE HOLLANDSKE HOLD GJORDE, MEN DE ER ALTID KLAR OVER, HVAD DE VIL GØRE. DE HAR STYRKER OG SVAGHEDER, SOM VI FORSØGER AT UDNYTTE. DET BLIVER EN KAMP MELLEM TO LANDE MED EN RIG HISTORIE. FORHÅBENTLIG FORTSÆTTER VI.»

Endnu en gang vil DT i Holland, Louis van Gaal, sige lidt eller intet om den (sandsynlige) opstilling af det hollandske hold til kampen mod Argentina. Mens Memphis Depay endnu ikke skulle starte på base mod Senegal og Ecuador, startede han mod Qatar og USA. Derfor forventes det, at dette..

Denne spiller vendte tilbage fra en skade, kampen Holland-Senegal var for tidligt til en startplads. Han endte med at spille den sidste halve time. Mod Ecuador kun anden halvleg. Van Gaal indikerede allerede under pressekonferencen forud for kampen mod Qatar, at Memphis vil starte ved point guarden, og at han kunne spille i omkring en time. Han spillede 83 minutter mod USA.

Systemet, der spilles efter ordre fra landstræneren Van Gaal, er klart:  5-3-2  . I den mistænkte lineup nedenfor ser vi Memphis Depay og Cody Gakpo som de to forreste.

✅Argentinsk stjerne: Lionel Messi 

LUSAIL CITY, QATAR – 22. NOVEMBER: Lionel Messi fra Argentina under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe C-kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien på Lusail Stadium den 22. november 2022 i Lusail City, Qatar. (Foto af Visionhaus/Getty Images)

Mange klassificerer Messi som en af ​​de bedste spillere i historien , da han vandt de fleste individuelle og kollektive titler, mens han deltog i VM i Qatar, som bliver den sidste i hans sportskarriere, når han fylder 35. , da hans første deltagelse i VM var i VM i Tyskland i 2006. Derefter deltog han i VM i Sydafrika, og derefter i VM 2014 i Brasilien, hvor han førte Argentina til finalen, som El. tango tabte med et rent mål mod Tyskland, og endelig VM 2018 i Rusland, mens hans deltagelse i VM i Qatar regnes for den femte i karrieren i VM-slutrunden.

Messi var og er stadig genstand for sammenligninger med den afdøde stjerne Diego Maradona, som kun nåede at føre sit snuskede land til at vinde VM i 1986 i Mexico, samt spille i VM-finalen i 1990 i Italien, før han tabte den. til Vesttyskland, og argentinske fans kræver, at Messi gengiver Maradonas sidste løb, på grund af deres tro på, at Messi er i stand til at overvinde tekniske forskelle, og gentager det Maradonske mirakel igen i verdens dyreste fortjeneste.

🟢Hollandsk stjerne: Davy Claassen

DOHA, QATAR – 25. NOVEMBER: Davy Klaassen fra Holland under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe A-kamp mellem Holland og Ecuador på Khalifa International Stadium den 25. november 2022 i Doha, Qatar. (Foto af Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Den hollandske landstræner Louis van Gaal stoler meget på den angribende midtbanespiller  Davy Claassen, 29, som brugte halvdelen af ​​sin tid på at spille, og startede i Ajax Amsterdam,  hvor han begyndte sin karriere, før han skiftede til Everton.

Derefter til Werder, så vendte han tilbage til Ajax i 2020, og antallet af hans kampe for klubberne nåede op på 393 kampe, hvor han scorede 102. Internationalt blev han første gang indkaldt til landsholdet i 2014 og har været 37 kampe. ; Med hensyn til hans målscore  nåede han kun ti mål og forventes at stige, efter at han scorede et mål for Holland mod Senegal i første runde.

⏳Minut for minut

Mundialdeqatar.net dækker  Argentina vs. Holland  i realtid, leverer livestreaming og livescore af kampen, holdopstillinger, fuld kampstatistik, live kampkommentarer og officielle videohøjdepunkter. Vi dækker hele World Cup 16-delsfinalen i realtid og leverer livestreaming, når det er muligt.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻