Se Argentina vs Frankrig LIVE Online: Minut for minut

Argentina vs Frankrig LIVE Online og DIREKTE . Vi står over for den mest sete begivenhed i verden FINALEN AF VM 2022. Find ud af nedenfor, hvor du kan se live, tidsplanen og kanaler, der sender Argentina mod Frankrig LIVE.

Se Argentina vs Frankrig LIVE Online: Minut for minut

Argentina  ankommer til denne første sidste kamp i Qatar 2022 World Cup meget motiveret. Denne kamp spilles den 22. november på Lusail Stadion. Vi vil kunne se denne kamp i Argentina live på TYC SPORT og TV Publica. Mens Spanien vil se kampen via TVE og Teledeporte

Kampen mellem Argentina og Frankrig i VM-finalen spilles næste søndag den 18. december på «Lusail»-stadionet, som starter klokken seks Mekka-tid og Doha, fem timer fra Cairo. 

Frankrig formåede at kvalificere sig til det sidste opgør; Ved at slå det marokkanske hold i den gyldne boks med en scoring på 2-0, mens Argentina slog sin rival Kroatien i semifinalen med 3-0.

Argentina vs Frankrig: Vejen til I DAG

Argentina startede på den værste måde i gruppe C, efter at have tabt 1-2 til Saudi-Arabien , men de rettede op på situationen med en fortjent sejr over Mexico 2-0, derefter endnu en sejr over Polen med samme resultat, således at «danserne fra tango» De afsluttede konkurrencerne i denne gruppe i spidsen, og mødte derefter Australien i anden runde og opnåede en komfortabel 2-1 sejr.

I kvartfinalen stod Argentina over for deres sværeste test mod Holland , men det lykkedes at overvinde ‘appelsinmøllerne’ med en straffesparkskonkurrence 4-3, efter uafgjort i ordinær tid og forlænget spilletid 2-2, derefter ‘Albiceleste’. bataljonen formåede at slå Kroatien med 3-0 i semifinalen. Finale, for at nå drømmen om at nå finalen.

Frankrig førte på sin side gruppe D;  Efter en omfattende sejr over Australien 4-1, og endnu en sejr over Danmark 2-1, før de tabte overraskende til Tunesien 0-1, for at nå anden runde, og formå at besejre Polen 3-1 i en kamp, ​​der virkede let for de haner

I deres hårdeste test slog Frankrig England i kvartfinalen 2-1, og slog derefter Marokko i semifinalen 2-0, mens de ventede på at møde argentinerne i finalen.

Argentina vs Frankrig: Messis sidste finale

I går tirsdag sagde den franske angriber for Paris Saint-Germain i udtalelser efter at have ført det argentinske hold til finalen i Qatar 2022 World Cup ved at slå Kroatien 3-0, at finalen i Qatar vil være hans sidste på niveau med verdenskonkurrence.

Messi sagde i sin tale : «Jeg er meget glad for at afslutte min deltagelse i VM ved at spille den sidste kamp med Argentina i VM i Qatar. Jeg tror ikke, jeg kan fortsætte før VM i 2026.» «

Messi blev alle tiders topscorer for det argentinske hold i alle udgaver af VM-konkurrencen med 11 mål, der overgik Gabriel Omar Batistutas figur.

Messi -indehaver af 7 Ballon d’Ors- er blevet den spiller, der har spillet flest kampe i verdensmesterskabets historie, i lighed med tyskeren Lothar Matthews i 25 kampe, og ved at deltage i VM-finalen i Qatar ved « Lusail På stadion vil ‘loppen’ være den eneste på listen over vindere.

Derudover er Messi tæt på at vinde «Golden Boot»-prisen for den bedste målscorer ved VM i 2022, og den sidste argentiner, der vandt den pris, var bedriften Mario Kempes i den argentinske version af 1978, det vil sige 4 årtier. siden. Messi har i øjeblikket 5 mål i Qatar 2022-udgaven, det samme som den franske angriber Kylian Mbappé .

I 2014-finalen blev Messis håb knust for fødderne af tyske Mario Gotze, der scorede et fatalt mål i anden forlænget spilletid, om at give «Manshafts» den fjerde stjerne, og udsatte den tredje stjerne for Argentina indtil nyt varsel. og denne gang vil Messi forsøge at bryde stemmeboksen.

Messi har vundet alle mulige priser i sin karriere , både individuelt og kollektivt. I den spanske og franske liga, European Champions League, European Super Cup, Club World Cup, Copa América, Ballon d’Or og Golden Boot, så det, der mangler i kassen til «Bulga» er VM, kun VM.

Argentina vs Frankrig LIVE Online: Karim Benzema

Den spanske avis «Mundo Deportivo» fremhævede Karim Benzemas muligheder for at deltage med det franske hold mod Argentina, næste søndag, i finalen i Qatar 2022 World Cup.

Og ifølge den berømte avis skete det, at 34-årige Karim Benzema fik tilladelse fra sin spanske klub Real Madrid til at rejse til hovedstaden i Qatar, Doha, og overvære «Lusail»-stadionet, som vil være vært for den sidste kamp i VM. FIFA Qatar 2022.

Det er stadig uklart, hvilken rolle Benzema kommer til at spille i VM-finalen i Qatar, især da den franske træner Didier Deschamps nægtede at kommentere muligheden for, at Benzema vender tilbage til landsholdet og stoler på ham i den sidste kamp, ​​på trods af at han ikke blev udskiftet i Frankrigs landshold. liste til VM i Qatar.

Som en farvenote for at tilføje mere følelser til finalen, fortæller jeg dig, at den franske træner forklarede i udtalelser indsamlet af avisen «L’EquipeFrancés: «Meget har ændret sig for Messi fra et taktisk synspunkt, siden han stod over for argentinsk stjerne for 4 år siden», med henvisning til Deschamps’ reference til Frankrig-Argentina-kampen til slutprisen for «Russia 2018» World Cup, som endte med, at det franske hold vandt 4-3, inden de gik videre i konkurrencerne og vandt verdens titel.

Deschamps tilføjede: «Messi skinner virkelig i denne turnering, for 4 år siden var han anderledes, han spillede midtbanespiller mod os, og det var ikke, hvad jeg forventede dengang… Nu har han rigtig frihed, han rører bolden meget, han er i meget god form fysisk.»

✅Argentinsk stjerne: Lionel Messi 

LUSAIL CITY, QATAR – 22. NOVEMBER: Lionel Messi fra Argentina under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe C-kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien på Lusail Stadium den 22. november 2022 i Lusail City, Qatar. (Foto af Visionhaus/Getty Images)

Mange  klassificerer Messi som en af ​​de bedste spillere i historien , da han vandt de fleste individuelle og kollektive titler, mens han deltog i VM i Qatar, som bliver den sidste i hans sportskarriere, når han fylder 35. , da hans første deltagelse i VM var i VM i Tyskland i 2006. Derefter deltog han i VM i Sydafrika, og derefter i VM 2014 i Brasilien, hvor han førte Argentina til finalen, som El. tango tabte med et rent mål mod Tyskland, og endelig VM 2018 i Rusland, mens hans deltagelse i VM i Qatar regnes for den femte i karrieren i VM-slutrunden.

Messi var og er stadig genstand for sammenligninger med den afdøde stjerne Diego Maradona, der kun nåede at føre sit snuskede land til at vinde VM i 1986 i Mexico, samt spille i VM-finalen i 1990 i Italien, før han tabte den. til Vesttyskland, og argentinske fans kræver, at Messi gengiver Maradonas sidste løb, på grund af deres tro på, at Messi er i stand til at overvinde tekniske forskelle, og gentager det Maradonske mirakel igen i verdens dyreste fortjeneste.

⏳Frankrigs stjerne: Kylian Mbappé 

AL WAKRAH, QATAR – 22. NOVEMBER: Kylian Mbappe fra Frankrig under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe D-kampen mellem Frankrig og Australien på Al Janoub Stadium den 22. november 2022 i Al Wakrah, Qatar. (Foto af Visionhaus/Getty Images)

Den franske angriber Kylian Mbappé stræber efter at styrke sin tilstedeværelse som topscorer i dag og at styrke sin tilstedeværelse på listen over topscorer sammen med Messi selv. 

Mbappé, Paris Saint-Germain-spilleren, regnes for en af ​​de stjerner, som verdens store klubber har efterspurgt på det seneste, såsom Real Madrid, der forsøgte at kapre spillet, men den 23-årige forblev loyal over for klubben .

 Mbappés stjerne skinnede først med Monaco, som først spillede for dets datterselskab, derefter for førsteholdet, inden han blev udlejet til Paris Saint-Germain, for at starte sin strålende karriere med sidstnævnte i sæsonen 2017-2018 for at spille 237 kampe for ham, hvor han scorede 190 mål. At spille 61 kampe og score 31 mål.

Minut for minut

Mundialdeqatar.net dækker Argentina vs Frankrig i realtid  , leverer livestreaming og livescore af kampen, holdopstillinger, fuld kampstatistik, live kampkommentarer og officielle videohøjdepunkter. Vi dækker VM-finalen i realtid og leverer livestreaming, når det er muligt.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻