Se Argentina vs Australien LIVE og DIREKTE online: minut for minut

Argentina vs Australien er målt i ottendedelsfinalen af ​​verdensmesterskabet i 2022 og forventer, at det bliver en fantastisk kamp. Find ud af, hvordan du ser den argentinske kamp live, og følg også minut for minut og forhåndsvisningen på twitter.

Argentina skal spille mod Australien i ottendedelsfinalen af ​​VM den 3. december. Kampen starter klokken 16.00 lokal tid.

Det argentinske fodboldlandshold har et solidt løb lige nu og vinder deres kampe mod Polen og Mexico, så de vil forsøge at forlænge deres sejrsrække med en sejr over det australske fodboldlandshold .

Australiens fodboldlandshold nærmer sig kampen med højt humør og sikrer sig også sejre i 2 på hinanden følgende kampe mod Danmark og Tunesien.

🟢Se Agentina vs Australien LIVE online

Disse kampe kan ses online på de forskellige  webplatforme af TYC Sport og Public TV . I Arabien vil vi kunne se  det af beIN Connetc  , at hvis vi abonnerer, vil vi være i stand til at se det online.

Du kan se livestreamen af ​​Argentina vs Australien her. Når en officiel udsendelse er tilgængelig. Vi vil kun levere officiel livestreaming udelukkende fra de officielle kanaler i ligaen eller holdene, når det er tilgængeligt. Live-udsendelsen starter, når kampen er ved at starte.

Vi har tilføjet alle de officielle videoer fra de officielle hjemmesider og Youtube-kanaler for Australiens fodboldlandshold og Argentinas fodboldlandshold samt kanalerne i de ligaer, hvor de konkurrerer.

Vi leverer kun livestreaming, når vi kan finde en officiel udsendelse fra ligaen eller et af holdene. Hvis du ikke kan se livestreamen på denne side, betyder det sandsynligvis, at der ikke er nogen officielle streams tilgængelige endnu.

Argentina er på en sejrsrække: de har slået Polen og Mexico i deres foregående 2 kampe, mens Australien uden tvivl også er på en sejrsrække: de har slået Danmark og Tunesien i deres tidligere 2 kampe. Samlet set har Argentina vundet 15 af deres seneste 19 kampe, tabt 1 og uafgjort 3, mens Australien har vundet 13 af deres seneste 20 kampe, tabt 4 og uafgjort 3.

▶️argentinsk formation

Vi opdaterer formationerne og opstillingerne for holdene for Argentina – Australien i realtid. Startopstillingerne for holdene er endnu ikke offentliggjort.

Vi får at se, hvem der starter for Argentina denne gang, da de har startet deres seneste kamp med Emilano Martínez, Marcos Acuña, Nicolás Otamendi, Cristian Romero, Nahuel Molina, Enzo Fernández, Rodrigo De Paul, Alexis MacAllister, Lionel Andrés Messi, Ángel Di María og Julian Alvarez.

✅australsk formation

Australien startede deres seneste kamp med Matthew Ryan, Aziz Behich, Kye Rowles, Harry Souttar, Milos Degenek, Craig Goodwin, Jackson Irvine, Aaron Mooy, Matthew Leckie, Mitchell Duke og Riley McGree.

Se Argentina vs Australien LIVE og DIREKTE online: minut for minut

🟢Argentinsk stjerne: Lionel Messi 

LUSAIL CITY, QATAR – 22. NOVEMBER: Lionel Messi fra Argentina under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe C-kampen mellem Argentina og Saudi-Arabien på Lusail Stadium den 22. november 2022 i Lusail City, Qatar. (Foto af Visionhaus/Getty Images)

Mange klassificerer Messi som en af ​​de bedste spillere i historien , da han vandt de fleste individuelle og kollektive titler, mens han deltog i VM i Qatar, som bliver den sidste i hans sportskarriere, når han fylder 35. , da hans første deltagelse i VM var i VM i Tyskland i 2006. Derefter deltog han i VM i Sydafrika, og derefter i VM 2014 i Brasilien, hvor han førte Argentina til finalen, som El. tango tabte med et rent mål mod Tyskland, og endelig VM 2018 i Rusland, mens hans deltagelse i VM i Qatar regnes for den femte i karrieren i VM-slutrunden.

Messi var og er stadig genstand for sammenligninger med den afdøde stjerne Diego Maradona, der kun nåede at føre sit snuskede land til at vinde VM i 1986 i Mexico, samt spille i VM-finalen i 1990 i Italien, før han tabte den. til Vesttyskland, og argentinske fans kræver, at Messi gengiver Maradonas sidste løb, på grund af deres tro på, at Messi er i stand til at overvinde tekniske forskelle, og gentager det Maradonske mirakel igen i verdens dyreste fortjeneste.

Hidtil i VM har Messi præsteret godt, scoret to mål og assisteret ét mål, da han scorede Saudi-Arabien i første runde, og i den anden kamp mod Mexico førte han Tango til at vinde ved at score det første mål. , og assisterede Enzo Fernández’ andet mål. 

Australiens stjerne:  Mitchell Duke

AL WAKRAH, QATAR – 26. NOVEMBER: Mitchell Duke of Australia fejrer efter at have scoret sit holds første mål under FIFA World Cup Qatar 2022 gruppe D-kampen mellem Tunesien og Australien på Al Janoub Stadium den 26. november 2022 i Al Wakrah, Qatar. (Foto af Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images)

Han bidrog til Australiens sejr i sidste runde ved at score gennem det tunesiske mål, og er et af de vigtigste aktiver, som manager Graham Arnold er afhængig af.

Duke begyndte sin internationale karriere i 2013, og repræsenterede Australien i 23 kampe og scorede 9 mål, mens han i øjeblikket er professionel hos Saudi Al-Taawon Club, og betragtes som en af ​​de fornemme professionelle i Saudi League efter en succesfuld karriere i Australian League, siden antallet af hans kampe med klubber når op på 210 kampe, mens hans mål beløb sig til 25. Fra 2010 til indeværende år.

Nogle finder os på udkig efter: Se Argentina vs Australien LIVE, Se Argentina vs Australien LIVE Online, Se Argentina vs Australien minut for minut, Argentina vs Australien Live, Se Argentina mod Australien ottende finale

⏳Minut for minut

Mundialdeqatar.net dækker Argentina vs Australien i realtid, leverer livestreaming og livescore af kampen, holdopstillinger, fuld kampstatistik, live kampkommentarer og officielle videohøjdepunkter. Vi dækker hele World Cup 16-delsfinalen i realtid og leverer livestreaming, når det er muligt.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻