Schweiz vs Cameroun: Tidsplan, kanal, se live.

I gruppe G åbner der sig en mulighed for Schweiz vs. Cameroun. I denne samme er også udvælgelsen af ​​Brasilien og Serbien.

Schweiz har endnu ikke en chance for at fejre en titel. I VM og EM er den i bedste fald kun nået til kvartfinalen. Landets største succes går næsten 100 år tilbage med en sølvmedalje ved OL i 1924. Men vi må sige, at Schweiz aldrig var et dårligt valg. Det har endda været meget godt i flere år.

Cameroun er et af de bedst kendte og mest succesrige hold på det afrikanske kontinent. Siden Eto’os pensionering er begejstringen omkring fodbold faldet en smule i det land. Faktisk mangler den den store stjerne, der kan findes i nogle andre afrikanske nationer. På det seneste har landet dog kunnet opbygge et solidt hold, der har vist, at det ikke behøver stjerner for at være gode.

Hvis vi går til en ikke så fjern fortid, har vi Cameroun, der vandt African Cup of Nations i 2017 og nåede semifinalen ved CAN 2022. I denne semifinale blev Cameroun imidlertid besejret på straffe af Egypten. Camerounerne vandt kampen om tredjepladsen mod Burkina Faso. Det er en udtagelse, der kan give en overraskelse i dette næste VM i 2022.

🕘Schweiz vs Cameroun tidsplan

I Schweiz vil kamptidspunktet være klokken 21.00. For hans del i Cameroun bliver det kl. 15.00.

📺 Kanal, der streamer live Schweiz vs Cameroun

Ifølge listen over kanaler, vil vi være i stand til at se Schweiz vs Cameroun kampen live i Schweiz på SRG SSR. I Cameroun har SuperSport sagt ja til at fordele VM-kampene i Qatar for hele landet.

📺 Se Schweiz vs Cameroun live og direkte online

Disse kampe kan ses online gennem de forskellige webplatforme på RTBF-kanalen, VRT i Belgien.

I Canada vil følelser relateret til VM i Qatar være tilgængelige via CTV TSN. Samt på hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻