Qatar vs Ecuador: Tidsplan, kanal, se live

Gå ikke glip af starten på kampen mellem Qatar og Ecuador for den første dag af VM, der spilles mandag den 21. november 2022 på Al Bayt stadion kl. 17.00. Fra Mundialdeqatar.net efterlader vi dig al information om kampen mellem Qatar vs Ecuador, såsom tidsplanen, kanalen og hvor og hvordan du kan se den live.

Forhåndsvisning Qatar vs Ecuador:

Som værtsnation kvalificerede Qatar sig automatisk og vil få sin første VM-optræden. Qatar er den anden nation efter Italiens 1934 FIFA World Cup, der spiller VM uden at kvalificere sig til det.

Indtil nu var deres største øjeblik i international fodbold at vinde AFC Asian Cup 2019. Samme år deltog de også i Copa America for første gang. Nu glæder de sig til at møde nye udfordringer i VM i 2022.

Ecuador deltog første gang i VM i 2002 efter at være blevet nummer to i Sydafrika. I marts kvalificerede de sig til VM 2022 med en fjerdeplads og 26 point i CONMEBOL-gruppen.

Selvom kontroversen er opstået, efter at det chilenske fodboldforbund indgav en klage for alvorlige uregelmæssigheder, der involverede det ecuadorianske hold under kvalifikationskampene, er det, at Ecuador angiveligt skjulte den sande identitet på en af ​​sine spillere, ved navn Byron David Castillo Segura. Hvis Ecuador viser sig at have opstillet en ikke-kvalificeret spiller, kan en straf vente.

FIFA indledte en undersøgelse af disse påstande og sagde, at FIFA besluttede at åbne en disciplinær proces vedrørende den mulige diskvalifikation af Byron David Castillo Segura i forbindelse med de førnævnte kampe.

🕗 Qatar vs Ecuador program

Den kamp starter kl. 17:00 CET (Central European Time). Dette spilles på Al Bayt Stadium i Al Khor, Qatar. Lokalet har en kapacitet til 60.000 mennesker.

📺Kanal, der sender Qatar vs Ecuador

Qatar:

2Sports2 har sikret, at du vil have ubegrænset adgang til at streame Qatar vs Ecuador-begivenhederne live fra Qatar. Hvis du har et kabel-tv-abonnement og bor i landet, kan du se kampen på dit tv og følge med i handlingen. I denne kanal vil du kunne se alle Qatar-kampe, der finder sted. De vil også byde på de bedste øjeblikke fra VM og de seneste nyheder.

Ecuador:

Direct TV vil sende kampen i Ecuador for fodboldfans. Du skal abonnere for $74,99 om måneden for at se begivenheden der. Direkte TV vil tilbyde dig mere end 160 spændende kanaler. Disse kanaler omfatter sport, underholdning, verdensnyheder og mange flere. Du vil også modtage en gratis prøveinstallation med dit abonnement. Så abonner på kanalen og begynd at se turneringen live.

🟢Se Qatar vs Ecuador LIVE og DIREKTE online

I USA kan Qatar mod Ecuador ses på Fox Sports. De vil sende alle kampene. Et Fubo-abonnement er påkrævet for at se konkurrencen i realtid. Fubos månedlige gebyr vil være $64,99. Seere kan streame spillet live på Sling, som koster $35 om måneden at abonnere på.

Kampen bliver tv-transmitteret af BBC i Storbritannien. BBC IPlayer understøtter nu livestreaming. På SBS hjemmeside vil australiere kunne se kampen mellem Qatar og Ecuador. I Canada vil konkurrencen blive sendt på TSN og RDS.

Kampen mellem Qatar og Ecuador bliver en af ​​de mest spændte kampe i gruppen. Qatar vil forsøge at forblive ubesejret på hjemmebane.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻