Mexico vs Polen: Tidsplan, kanal, se live, minut for minut

Mexico mod Polen, endnu en kamp, ​​der hører til gruppe C, hvor der også er Saudi-Arabien og Argentina. VM starter den 21. november. Finalen finder sted den 18. december.

Kan Lionel Messi og La Albiceleste komme ind i ottendedelsfinalen? Eller måske vil Mexico og Polen presse dem hele vejen? Hvad angår Saudi-Arabien, så faldt de bagud i klassementet, så kan vi forvente mere af dem ved dette VM?

Det mexicanske landshold skal spille fire venskabskampe inden deres store kamp mod Polen. I en af ​​venskabskampene vil «El Tris» rival være Sverige.

Mexico har en ret omfattende kalender med venskabskampe forud for VM. De skal møde Paraguay den 1. september, og der er planlagt to opgør i slutningen af ​​denne måned, med Peru (24. september) og Colombia (27. september). De vil finde sted i USA, i henholdsvis Pasadena og Santa Clara.

Mexicanerne skal spille mod Sverige seks dage før deres første VM, hvor polakkerne skal være rivalen til ‘El Tri’.

På sin side har det polske landshold med Czesław Michniewicz i spidsen en helt anden kalender, da væddemålet bliver spillet i september. De skal møde Holland (22/09) og Wales (25/09) i Folkeforbundet.

Der spilles en sparringskamp i november, som vil være generalprøve forud for Qatar-turneringen. Det vides endnu ikke, hvem der bliver vores holds rival.

🕗Mexico vs Polen tidsplan

I Mexico vil kampen være klokken 10.00. For hans del i Polen bliver det klokken 18.00.

📺 Kanal, der sender live Mexico vs Polen

Ifølge listen over kanaler vil vi kunne se kampen mellem Mexico og Polen live på Televisa og i Polen på TVP.

📢Se Mexico vs Polen live og direkte online

Disse kampe kan ses online gennem de forskellige Televisa-webplatforme og også på TV Azteca.

I Polen vil følelser relateret til VM i Qatar være tilgængelige via Telewizja Polska. Samt på TVPSPORT.PL hjemmesiden og på mobilapplikationen og Smart TV vil du kunne se alle 64 kampe live, inklusive selvfølgelig polakkernes kampe. Erfarne kommentatorer vil sidde bag mikrofonerne.

⏳Minut for minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻